Temenni bizden gereği sizden

İYİ Parti il Başkanı Bekir Özsaçmacı, Kanal5 televizyonuna konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’yu eleştirdi.

07 Ekim 2020 Çarşamba 16:39
Temenni bizden gereği sizden

İYİ Parti il Başkanı Bekir Özsaçmacı, Kanal5 televizyonuna konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun sözlerinin malumun ilamı olduğunu bildirdi.

Kavuncu’yu Çorum şivesiyle eleştiren Özsaçmacı, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Kanal5 televizyonuna röportaj veren Çorum Milletvekili Sayın Kavuncu’nun ifadesi ile Çorum’un devletten destek almadan geldi bu duruma deyip hak ettiğimizi istiyoruz diyor. Günaydın. Biz de pek farklı şeyler söylemedik. Malumu ilam eden sayın milletvekiline ne diyeceğimi bilemiyorum.

Diyoruz ki, Çorum’a yatırım gelsin destekler verilsin temennisini sürekli söylüyoruz. Temenniyi biz, gereğini sizin yapmanız gerekirken Muhalefet partisi il başkanı olarak benimle ile sizin aranızdaki fark nedir acaba çok merak ediyorum. Sizi muhaat olun diye seçti bu cefakâr Çorumlular. Ellame ben iktidarım siz de tuyumuna yelikiyonuz. Kıymetli hemşerilerim devletten destek alamadığımızı kendi ifadeleri ile beyan eden iktidara cevabı siyasi rakibimiz olarak vermekteyiz. Değerli hemşerilerim sabrınıza hayran, ferasetinize güveniyoruz. Zamanı gelince kirman gibi döndüreceğinizi biliyoruz."

Son Güncelleme: 07.10.2020 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ulusalçı 2020-10-08 13:26:01

Ağzı olan konuşuyo