‘Teşekkürler Osmancık %68 !!!’

Çorum Osmancık'ta Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Kara, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde...

28 Ağustos 2014 Perşembe 00:30
 ‘Teşekkürler Osmancık %68 !!!’


Çorum Osmancık'ta Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Kara, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde % 68 oy oranına karşılık Osmancık'a hizmet gelmediğini iddia ederek konu ile ilgili basın açıklaması yaptı.


Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Kara 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a çıkan % 68 oy oranına karşılık basın açıklaması yaptı.


Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Kara 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a çıkan % 68 oy orana karşılık basın açıklaması yaptı.


Kara yaptığı açıklamada "Ak Parti hükümeti 12 yıldır insanların gözünü boyayarak bugünlere gelmiştir. İlçemizde geçtiğimiz yıl açılışı siyasi şova dönüştürülen Devlet Hastanesinin içler acısı durumu yapılan bu hastanenin seçim yatırımı ve birilerine rant kapısı olduğu açıkça ortadadır. Devlet Hastanelerine her üç ayda bir Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan kura çekimlerinde ihtiyaca göre doktor atamaları yapılır. Osmancık Devlet Hastanesinin bir çok bölümde doktorlarını olmaması veya yeterli gelmemesine rağmen 9 kura çekimi döneminde doktor ataması yapılmadı. Devlet Hastanesi yetkililerinin eksik olan bölüm doktorlarının talebini bakanlığa iletmelerine rağmen Osmancık'a doktor ataması yapılmaması yapılan içi boş hastanenin seçim yatırımı olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.


İkinci bir konu olarak açılışının üzerinden bir yıl gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen çökme ve içerisinde dökülmelerin başlamasıdır. Yağmurun yağdığı zamanlarda hastane içerisinde bir çok noktaya kovalar konularak tavanlardan akan suların önüne geçilmeye çalışılıyor. Tavanlarda bir çok yerde meydana gelen çürümeler milyonlarca lira harcanılarak yapılan hastanenin sadece D-100 üzerine yapılan bir görüntü olduğunu ortaya koydu.


Teşekkürler Osmancık, Teşekkürler Ak Parti Hükümeti, Teşekkürler % 68!!!" şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 28.08.2014 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165