Teşkilattan sonra vekiller ve başkanlar toplanıyor

AK Parti, 2023 seçimlerine AK Partili belediye başkanları ve milletvekilleriyle istişare toplantısı yapacak.

16 Haziran 2021 Çarşamba 10:46
Teşkilattan sonra vekiller ve başkanlar toplanıyor

AK Parti, 2023 seçimlerine giderken teşkilatlara yönelik Kızılcahamam kampıyla başlattığı “strateji” çalışmalarını, önümüzdeki hafta AK Partili belediye başkanları ve milletvekilleriyle yapılacak “istişare” toplantıları ile sürdürecek.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenecek toplantılarda seçime yönelik atılabilecek yeni adımlar değerlendirilecek. Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenecek ilk toplantı, haftaya salı, aralarında Balıkesir, Bursa, Denizli, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Şanlıurfa, Trabzon gibi büyükşehirlerin de yer aldığı 40 ilin AK Partili belediye başkanları ile gerçekleştirilecek. Milletvekilleriyle toplantılar dizisinin ilk ayağı 24 Haziran’da gerçekleştirilecek. Toplantıda yeni seçim sistemi tartışmaları sürerken il bazında seçmenlerden gelen şikâyet, öneri ve talepler ele alınacak.

Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamdolsun Gundeme Gelmedi 2021-06-16 12:08:24

Aceba 2023 secimlerinin vaadi ne olacak. Milleti bu kez ne ile kandiracaklar.

Avatar
Secmenl 2021-06-16 14:52:31

Secmemlerden gelecek şikayetler degerlenecekte. Adaylık seciminde seccmenin istedeini aday secmediler. Nu sene corumdan kac aday cıkacak. Kücük bir ilce. Adalet ve eşitlik olsun