Tezahüratla başladı, tezahüratla bitti

Yeniden aday gösterilen AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, basın toplantısı düzenledi

19 Aralık 2017 Salı 15:26
Tezahüratla başladı, tezahüratla bitti

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, bugün saat 14.00’de parti binasında basın toplantısı düzenledi.

TEŞKİLATLARIN KARADAĞ MEMNUNİYETİ

Tüm kademe teşkilatlar ve bazı belediye başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda, salona yoğun tezahürat ve alkışlarla giren Karadağ, konuşmasını yine alkış ve tezahüratlarla sonlandırdı.

GENEL MERKEZ RESMİLEŞTİRDİ

AK Parti Genel Merkezi’nin 28 Ocak’ta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla  gerçekleştirilecek AK Parti Çorum İl Kongresi’nde şahsı ile yola devam kararının ardından değerlendirmelerde bulunan Karadağ, gayrı resmi olarak bilinen il başkanlığına devam kararının, genel merkez tarafından resmileştirildiğini belirterek, kutlu yürüyüşe devam edeceklerini söyledi.

ÇORUM'A ÇALIŞIYORUZ

2019 yılında gerçekleşecek ilk seçimlerde gerekeni yapacakları mesajını veren Karadağ, “Biz verilen görevi sonuna kadar hakkıyla yapmaya çalışacağız. 2019 seçimlerini en iyi şekilde tamamlama gayreti içinde olacağız. Teşkilatlarımızı yeniledik. Mahalle ve köy temsilcilerimiz yenileniyor. Muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile sık sık istişare ederek Çorum için en iyisini yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

2019’DA AKSAKLIK OLURSA…!

Türkiye’nin ateş çemberi içinde bulunduğunu, 2019 seçimlerinde aksaklık yaşanması halinde bu vebalin altından kalkamayacaklarını, tüm kazanımların geriye gidebileceğini belirten Karadağ, “Bunun için çok çalışmalıyız. Allah bizim canımızdan alsın sayın cumhurbaşkanımıza versin diyoruz. Böyle bir sevgi yok. Sayın genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız da her fırsatta kefeni giyip millete hizmet yoluna çıktıklarını ifade ediyor.” diye konuştu.

YÖNETİM İÇİN 50 İSİM GİDECEK

Karadağ, önümüzdeki süreçte AK Parti Genel Merkezi’ne yeni yönetimin oluşturulması için belirledikleri 50 ismi göndereceklerini, güvenlik soruşturmasının ardından 30 kişilik yönetim listesine son şeklini vererek il kongresini yapacaklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 19.12.2017 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengi 2017-12-19 18:43:27

Eğer il başkanı sen ol ak partiye oy veren senin gibi olsun karadağ

Avatar
Veli 2017-12-19 20:34:27

Eğer havaalanı sözünü alamazsan yazıklar olsun sana

Avatar
Cengiye cevap 2017-12-20 00:33:11

Cengi efendi hadi buraya yazdın tamam.En yakın arkadaşın seni sattı kim olduğunu biliyoruz.

banner165