Tokgöz’den seçmenlere uyarı

CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, seçmen kaydı ve adres değişikliğinin artık tek adımda yapılabileceğini söyledi.

29 Mart 2023 Çarşamba 22:26
Tokgöz’den seçmenlere uyarı

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi vatandaşları uyardı.

Tokgöz, yaptığı yazılı açıklamada, seçmen kaydı ve adres değişikliğinin artık tek adımda yapılabileceğini söyledi.

Tokgöz, adres değişikliği için Nüfus Müdürlüklerine başvurduktan sonra, adres beyan formunun İlçe Seçim Kurullarına kişinin kendisi tarafından verilebileceğini ya da adres beyan formunun Nüfus Müdürlükleri tarafından da İlçe Seçim Kuruluna gönderilmesini talep edebileceğini kaydetti.

2 Nisan Pazar gününe kadar seçmen listelerinin e-devlet ve ysk.gov.tr üzerinden veya muhtarlıklardan sorgulatılabileceğini vurgulayan Tokgöz, hatta ikamet ettiğiniz adreste farklı kişilerin seçmen olarak yazılması halinde konu hakkında İlçe Seçim Kuruluna ya da muhtarlıklara şikayette bulunulabileceğini dile getirdi.

Seçim günü ise vatandaşları oylarına ve sandığa sahip çıkmaya davet eden Ulaş Tokgöz, Millet İttifakı iktidarında her şeyin daha güzel olacağını iddia etti.

Son Güncelleme: 31.03.2023 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.