Tren geçti, hepimizle dalga geçiyorlar

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, "Tren gitti, hepimizle dalga geçiyorlar" dedi.

05 Temmuz 2022 Salı 19:51
Tren geçti, hepimizle dalga geçiyorlar

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Ankara-Çorum-Samsun Demiryolu ve Yüksek Hızlı Tren Projesi’nin 2053 yılında aktif hale getirileceğine yönelik Samsun kaynaklı haberler üzerine yaptığı açıklamada, “Tren geldi, geçti. Hepimizle dalga geçiyorlar.”dedi.

Seçimden öne verilen vaatler devam ederken trenin gelip geçtiğini belirten Özsaçmacı, şöyle devam etti:

“Hepinizin huzurunda dalga geçilmektedir Çorumlu hemşerilerimle o dedi bu dedi şu dedi den ziyade işte bugün yok olmadı gelecek yıl yok olmadı seçimden önce yok olmadı verin yetkiyi seçimden hemen sonra diye vaatler verilirken tren geçti gitti. Neymiş efendim 2053 yılında ancak gelebilirmiş. Niyeymiş o nasıl 2053’müş tam 31 yıl var demektir. Neden 200 yıl geriye gittik biliyor musunuz? Bu topraklarda 1851 yılında 211 Km demiryolu yapan, 1872 den 1875 yılına kadar 130 Km demiryolu yapan ve Cumhuriyetle birlikte bunu daha da ileriye taşıyan bu ülke, kendi kaynaklarını ona buna peşkeş çekmeden yatırımlara yönelecektir. Bu ise milletimizin desteği ile olacaktır.
Biz artık 200 yıl önceki gibi değiliz her imkânımız var, gücümüz de var. Bize gereken liyakatli kadrolar ile birlikte düzgün bir yönetim şekli olması tek ihtiyacımız.

Kıymetli hemşerilerim bu iktidar durduğu müddetçe kendi adıma söylemem gerekirse ben 80 yaşımda görebilirsem Çorum’da treni şanslı mı olacağım şimdi. Gelin altmışıma gelmeden görelim bu treni. Saçları saman sarısı kirpikleri mavi. Zifiri karanlıkta gidiyor tren. Zifiri karanlığı severmişim meğer. Kıvılcımlar uçuşuyor lokomotiften. Kıvılcımları severmişim meğer. meğer ne çok şeyi severmişim de altmışında farkına vardım bunun.

Az kaldı İYİ Parti iktidarına. Az kaldı Güneşli güzel günlere.”

Özsaçmacı, açıklamasında iktidarın ekonomi politikalarını da sert sözlerle eleştirdi.

Son Güncelleme: 05.07.2022 19:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2022-07-05 21:59:44

Çorum sanki çukur etrafından doların tren dolarsın bakalım bizde baķan C başkanı yrd çıkartalım
o zaman her şey bizden geçer