Tren ve havaalanı tüyosu

AK Parti Milletvekili Ceylan, havaalanı ile ilgili "Şu an bişeyler söylemek için erken. Ama her şey yolunda" dedi.

03 Ağustos 2019 Cumartesi 13:18
Tren ve havaalanı tüyosu

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bugünkü toplantıda havaalanı konusunda fazla konuşmadan sadece tüyo vermekle yetinirken, hızlı trende Çin ile görüşmeler yapıldığını bildirdi.

Hızlı tren için bekledikleri tek şeyin yapım ihalesi olduğunu hatırlatan Ceylan, “Etüd-proje çalışması bitti. Kaynak temini hususunda Çin ile yapılan görüşmeler var. Çin ile yapılan görüşmelerde Ankara-Samsun hızlı ve yük treni projesi de yer alıyor. Yap-işlet-devret modeli değerlendiriliyor.” şeklinde açıklamada bulundu.

ŞU ANDA ERKEN, BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTEMİYORUM

En çok üzerinde durdukları konunun havaalanı olduğunu, bu konuda bir yere geldiklerini vurgulayan Ceylan, “Bir gün bu uçak Çorum’a inecek. Hep birlikte uçağa bineceğiz. Şu anda erken olduğu için söylemek istemediğimiz şeyler var. Her şey yolunda ve iyi gidiyor.” sözleriyle yetindi.

MECİTÖZÜ-ÇORUM YOLU VE KIRKDİLİM

Mecitözü-Çorum arasındaki yolun bu yıl sonuna kadar yüzde 70 oranında tamamlanacağını vurgulayan Ceylan, Kırkdilim yolunda çalışmaların durmadığını, tam tersi devam ettiğini belirterek şunları söyledi: “Kırkdilim yolunun bir ucu Çatak bölgesinden Osmancık yolu Gölünyazı civarından çıkacak. Yakın zamanda bu yolun ucu görünecek. Şu an alt yapı ve sanat yapıları inşa ediliyor. Hedefimiz Çorum’u daha üst düzey yaşanılabilir bir kent haline getirmek. Bu sözleri Çorum’a 16 yılda 16 katrilyon yatırım yapan bir partinin vekili olarak söylüyorum."
 

Son Güncelleme: 05.08.2019 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Olmayacak tren 2019-08-03 15:48:15

Hızlı tren için yap ya da yat işlet bilmem ne projesi olursa,hani tren hiç olmaz da,vatandaş yüksek fiyatlı köprü ve oto yollar gibi trene de binemez.Ama masadaki yemek bayağı iştahımı açtı.

Avatar
Yemek 2019-08-04 04:03:57

Anladik hava cıva için basın açıklaması yaptınız.Arkadaş önünüze yemekleri alıp toplantı yapmak nedemek. Bu memlekette işsiz kaldığı için evine ekmek götürmeyen insanlar var. Yemek masasında poz vermek Hangi anlayışa yakışıyor. Havalani getirecekmis vay millet işsiz otobüs parası bulamıyor. Sen tutturmuş havalani diyorsun. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz kibir böyle bir şey işte samimi olun biraz. Herkes babası zengin olduğu için baba demiyor Samimi ve güvenilir bulduğu için canı olduğu için baba diyor. Sizde biraz samimiyet olsa biraz mutavazi olursunuz.

Avatar
Vatandaş 2019-08-03 13:59:01

İskilipe YOL MÜJDESİNİ tüyo yokmu?
Seçim öncesi proje hazırdı. Nerede?
Yokba yol başlayacakmı? Bu arada iskilipde kapalı spor salonu tiyatro salonu sinema salonu kültür merkezi ihtiyar konağı hanımlar lokali yoktur.
Tüyo bekliyoruz.

Avatar
Birisi 2019-08-03 14:21:18

Vaybe süpriz yapacaklar heralde birgün uyanmışız havaalanımız ve trenimiz var çaktırmadan yapmışlar hatta böyle bir toplantı daha yaparlar seneyede liman yaptıracaz derler ben bu tüyodan bunu anladım

Avatar
Okan 2019-08-03 15:29:29

Osmancık yolunda çalışma nerdeyse durmuş durumda. Tren için ÇİN den borç istiyoruz diyor. Hükümet şu anda başlamamış hiçbir yatırımın ihalesini yapmıyor. Ahmet Sami bizle alay ediyor.

Avatar
İdare et 2019-08-03 18:20:45

Askeri birlik ne oldu ?.... Çeşmeören yiboya gelecekti.

Avatar
Avrupadan 2019-08-03 16:26:14

Bir gün ne zaman, sami bey elli yaşından fazlasın böyle giderse sen ve ben Çorum’a uçakla gelemeyiz, Merzifon’a talim ederiz çünkü çok ağırsınız Çorumlu vekiller olarak

Avatar
Şişman 2019-08-03 21:13:19

Bası toplantısında OK neden yok. İlginç bir durum