Turbay genel merkeze başvuruyor

Bem-Bir-Sen Genel Başkanlığı görevinden istifa eden Mürsel Turbay, bugün AK Parti Genel Merkezi'ne adaylık başvurusu yapıyor.

12 Kasım 2018 Pazartesi 12:45
Turbay genel merkeze başvuruyor

Bem-Bir-Sen Genel Başkanlığı görevinden istifa eden Mürsel Turbay, AK Parti’den Çorum Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını bugün yapıyor.

Mürsel Turbay, aday adaylığı müracaatını AK Parti Genel Merkezi’ne yapacak.

AK Parti’de seçim takvimi gereği 5 kasım'da başlayan adaylık müracaatları bugün sona eriyor.

Çorum'dan belediye başkan aday adayı olan Mürsel Turbay'ın, AK Parti'de başvuruların son günü olması ve Türkiye genelinden partiye yoğun bir şekilde aday adaylığı müracaatlarının yapılması nedeniyle sistemde aksaklık yaşamamak için genel merkeze resmi adaylık başvurusunu yapacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 17.11.2018 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ankaradan 2018-11-12 14:01:25

Hayırlı Uğurlu olsun Mürsel Hocam;
Allah utandırmasın.
İnşAllah nasip olur ise sizleri Başkan olarak görmek isteriz.

Avatar
abdullah ömer 2018-11-12 13:57:57

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN ...DURUŞUNLA VE VAKARINLA BU İŞİ LAYIKIYLA YAPACAĞINA İNANIYORUZ.ÇORUMLU MÜRSEL HOCAYA SAHİP ÇIKMALI.

banner165