TÜRKAV Genel Başkanı Çorum’da

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı İbrahim Vatansever, MHP İl Başkanı Avukat Bekir Çetin’i ziyaret etti.

09 Mart 2015 Pazartesi 18:16
 TÜRKAV Genel Başkanı Çorum’da


Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı İbrahim Vatansever, MHP İl Başkanı Avukat Bekir Çetin’i ziyaret etti.


Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, yaklaşan genel seçimlerle ilgili yapılan sohbette MHP il Başkanı Çetin, TÜRKAV’ı kendilerinden ayrı görmediklerini, tüm çalışmaları takdir ve gururla izlediklerini aktardı.


SAMİ ÇAM’I KUTLADI


TÜRKAV Genel Başkanı İbrahim Vatansever, MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Sami Çam’ı tebrik ederek başarı dileklerini iletti.


Vatansever Türk Büro Sen ziyaretinde, Sami Çam’ın milletvekili adaylığından memnuniyet duyduklarını belirterek, aday adaylarının listede olması ya da olmasına bakmadan sonuna kadar MHP çatısı altında çalışması gerektiğine inandıklarını açıkladı.


İbrahim Vatansever’in tebrik ve temennilerinden duyduğu memnuniyeti aktaran Sami Çam, MHP’nin başarısı için gece gündüz çalışmayı kendilerine şiar edindiğini söyledi.




Son Güncelleme: 09.03.2015 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.