‘Türkiye ayaklarındaki prangadan kurtulacak’

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti.

27 Şubat 2015 Cuma 17:57
 ‘Türkiye ayaklarındaki prangadan kurtulacak’


AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti. 

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu iade-i ziyarette Bekiroğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti’den milletvekili aday adayı olanlar için yarın temayül yoklaması yapılacağını dile getiren Bekiroğlu, temayülde 2 bin 100 kişinin oy kullanacağını belirtti.

Bu süreçte tarafsız kaldıklarını ifade eden Bekiroğlu, “Allah aday adaylarımızın yollarını açık etsin. Gönüllerinden ne geçiyorsa onu nasip etsin” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, AK Parti’nin milletin aydınlık yolunu daha aydın hale getireceğini söyledi.

Geçmişte milletvekili olduğu halde milletin içine çıkamayanların olduğunu dile getiren Külcü, AK Parti kadrolarının milletin gözün içine baka baka siyaset yaptığını kaydetti.

AK Parti ile Türkiye’de büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını belirten Külcü, her alanda restore yapıldığını kaydetti.

7 Haziran genel seçimlerinde yeni Türkiye’nin temellerinin atılacağını söyleyen Başkan Külcü, yeni parlamentonun ülkeyi yeni bir Anayasa’ya kavuşturacağını, Türkiye’nin de bu sayede ayaklarındaki prangadan kurtulacağının altını çizdi.



İHA

Son Güncelleme: 27.02.2015 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165