‘Türkiye kaosa sürükleniyor’

Alperen Ocakları İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, son günlerde Kobani’de yaşanan olaylar...

10 Ekim 2014 Cuma 13:35
 ‘Türkiye kaosa sürükleniyor’


Alperen Ocakları İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, son günlerde Kobani’de yaşanan olaylar bahane edilerek Türkiye’nin kaosa sürüklenmeye çalışıldığı belirtildi.


Açıklamanın devamında; “Biz bu coğrafyada bin senedir emperyalistlerin tüm fitnelerine rağmen bir ve beraber yaşama iradesini gösterdik. Ay yıldızlı bayrağımızın kırmızısında Türk’ün de, Kürt’ün de, Laz’ın da, Çerkes’in de, Çeçen’in de, Boşnak’ın da, Zaza’nın da kanı vardır.


Ülkemizde son günlerde yaşanan sıkıntıların asıl mağduru Batı illerinde yaşayan insanlar değildir. Buradaki esas mağdurlar olayların çıktığı bölgede yaşayan Müslüman Zaza kardeşlerimizdir. Müslüman Kürt kardeşlerimizdir, Müslüman Türkmen kardeşlerimizdir. Bu insanlar bu bölgelerde bir harami çetesinin tehditleriyle hayatlarını devam ettirmek zorunda bırakılmaktadır. Bu bölgelerde iş yapan insanlar çok üst düzey geliri olmasa da PKK terör örgütüne haraç ödemek zorunda bırakılmaktadırlar ve PKK’nın  korkusundan dolayı devletlerine herhangi bir şikayette bulunamamaktadırlar.


Otuz yıldır canımızı yakan terör belasına karşı milletin yüzde elli ile sorumluluk ve çözüm merciine taşıdığı hükümetin terör konusunda mutabakata değil bundan sonra cesaret ve ferasete ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Terörü çözeceğim diye yapılanlar, terörü ve teröristleri azdırmış, terör çözülemediği gibi devletin inisiyatifinin çözülmesine ve milletin iradesinin zayıflamış gibi görünmesine sebep olmuştur.


Mecliste terörün sözcülüğünü yapan ve ellerine geçirdikleri her kürsüde üstü örtülü bir savaş yapıldığına dair cümlelerin peşine ekledikleri hadsiz ifadelerle millete parmak sallayan güruhun kulağına küpe olsun ki; yaşanan bunca ihanete rağmen bu bizim için hala bir savaş değildir.


Bu vatan hepimizindir! Bu bayrak hepimizindir! Bu bayrak hilalinde İslam’ın, yıldızında Peygamber Efendimizin, kırmızısında aziz şehitlerimizin kanının olduğu bir bayraktır. Bu bayrağı bırakın yakmayı indirmeye bile kimsenin cesaret edememesi lazım!


Bugün bu olayların meydana gelmesinde sorumlu bölgedeki Müslüman Zazalar’ın, Müslüman Kürtler’in görüşünü almadan yalnızca bir cinayet şebekesiyle masaya oturanlardır. Temennimiz devlet aklının da bu noktada irade göstermesidir. Kolluk güçlerimizin söz konusu olayları önlemekte göstereceği zafiyet, halkımızın kendi canını ve malını korumak için inisiyatif almasını mecbur kılacaktır. Böyle bir durumun ortaya çıkmaması adına yetkililerimizden kamu düzenin sağlanması noktasında ülkemizde herhangi bir zafiyetin olmadığını gösterici tedbirler almasını bekliyoruz. Ülkemizde oluşacak bir kaosu dört gözle bekleyen iç ve dış düşmanlarımızın muradına hizmet edici sokak olaylarının tarafı asla olmayacağız.


Uluslararası sermayenin ve kulisin emrinde millete ihanet etmeyi kendilerine vazife saymış bir soysuzluğa rağmen, Kürdün, Kürtlüğün, dindaşlığın ve dahi kardeşliğin hamisi banisi biziz. Bunun bizim için savaş olmadığı hala tahammül sınırlarımız dahilinde olanın da devlet kurmayı çadır kurmak zanneden bu marksist zevatların fitnesini kardeşliğimize değdirmeme gayreti olduğunu tekrar ifade ediyoruz. Bu bizim için hiç bir zaman savaş değildir. Bundan sonra da savaş olmayacak. Şayet savaş olsaydı terörist mezarları kazma kürekle değil, dozerlerle açılırdı.” ifadelerine yer verildi. 



Son Güncelleme: 10.10.2014 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.