Türkiye'ye örnek kampanya

Çorum'un Oğuzlar ilçesinde Türkiye'ye örnek bir seçim kampanyası yürütülüyor.

24 Mart 2019 Pazar 15:20
Türkiye'ye örnek kampanya

Çorum’un Oğuzlar ilçesinde Türkiye'ye örnek bir seçim kampanyası yürütülüyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Oğuzlar İlçe Belediye Başkanlığına aday olan CHP’li Orhan Ateş, AK Partili Muzaffer Yıldırım ve MHP’li Oğuz Hantal sık sık bir ayaya gelerek, esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyorlar.

Bu kapsamda Oğuzlar Esnaf Odası’nda bir araya gelen Belediye Başkan Adayları, Oda Başkanı İbrahim Kabalak’ın misafiri oldular.

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür ile Birlik Yönetim Kurulu üyesi Nesimi Özkubat’ın da hazır bulunduğu toplantıda adaylar, esnafların sorunlarını ve yerel yönetimlerden istek ve taleplerini yerinde dinlediler.

Başkan adayları amaçlarının Oğuzlar’ın daha gelişmesi ve kalkınması olduğunu ifade ederlerken, birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim kampanyası yürüttükleri içinde birbirlerine başarılar dilediler.

ÇESOB Başkanı Recep Gür ile Oğuzlar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Kabalak ise, örnek dayanışmalarından dolayı Başkan Adaylarını kutlayarak, bu birlikteliğin Türkiye’ye örnek olmasını temenni ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.