Türkiye’de dördüncüsü Çorum’a yapılacak

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye’de dördüncü Polis Moral Eğitim Merkezi’nin (POMEM) Çorum’a yapılacağını açıkladı.

10 Ocak 2023 Salı 01:12
Türkiye’de dördüncüsü Çorum’a yapılacak

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Türkiye’de dördüncü Polis Moral Eğitim Merkezi’nin (POMEM) Çorum’a yapılacağını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve partililer hazır bulundu.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, seçime hazır oldukları mesajını verirken, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, hizmet alanları olan köylerde çıtayı yükselterek hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da, “2023 yılı Türkiye yüzyılı, Çorum yüzyılı. Allah’ın izniyle 4 yıllıkta yaptıklarımızın çok daha fazlasını 2023’te yapacağız.” Dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Polis Moral Eğitim Merkezi, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi, Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Eski Devlet Hastanesi Bahçelievler Karakolu hakkında yaşanan gelişmeleri paylaştı.

250 yataklı Devlet Hastanesi’nin bu ay içinde ihale edileceğini, eski jandarma lojmanlarına Bahçelievler Polis Merkezi ve Aile Şiddet Merkezi yapılacağını, Diş Hastanesi ve Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi inşaatının sürdüğünü hatırlatan Ceylan, POMEM’le ilgili Mart ayında ihaleye çıkılacağını ifade etti. Ceylan, “Cuma akşamı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arayarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Mart ayında temelini atacağız. Hava şartları uygun olursa daha erken olabilir” şeklinde konuştu.

‘TÜRKİYE’DE 4’ÜNCÜ POMEM ÇORUM’A YAPILIYOR’

POMEM’in 4’üncüsünün Çorum’a yapılacağını vurgulayan Ceylan, şöyle dedi: “Polis teşkilatının Çorum’a gelerek hizmet içi eğitim alıp tekrar görev yerlerine dönecek olan ve Çorum’a katkı sağlayacak olan bir merkez olacak. Toplam 55 bin metrekare bir alana inşa edilecek. 10 bin metrekare kapalı alan olacak. Konferans salonu, toplantı salonu, spor tesislerini olacak. Bölge trafik yanına yapılacak. Belediyemizle, milletvekillerimizle teşkilatımızla, tüm yerel yönetimlerimizle birlikteliğimizin başarısı. Azımsanamayacak hizmetler. Birlik olunduğunda yapılamayacak şey yok. Yol yürüdüğümüz arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene içerisinde hızlı trenin müjdesini daha büyük bir coşkuyla vereceğiz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2023-01-10 01:39:45

Seçim geldi . Artık ihale haberleri çoğalır .

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-01-10 06:28:29

Yalan yalan yalan. Seçimler yaklaşıyor. Koltuk sallanıyor. Birşeyler yapmaları gerekiyor. 4 senedir Çorum'a ne yapılmış gören var mı? İnsanlara yalanlar söylemeyi bırakın artık. Herkes gerçekleri görüyor. Elimizde ne var ne yoksa komşu iller aldılar. Hala Çorum'a şunu yaptık, bunu yaptık diyorlar. Görünen köy kılavuz istemez. Senelerdir söylüyorum. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Gırkdilim 2023-01-10 15:35:53

Ağam Gırkdilim nooldi. Işık göriyin mi?

Avatar
orhan 2023-01-10 23:46:58

Moral olsun Çorum'a