‘Türkiye’de Kürt değil, Türk sorunu var’

MHP İl Başkanı Vahit Demiran, Türkiye'de Kürt sorunu olmadığını, bilakis yaşananların Türk sorunu haline...

26 Ekim 2014 Pazar 18:00
 ‘Türkiye’de Kürt değil, Türk sorunu var’


MHP İl Başkanı Vahit Demiran, Türkiye'de Kürt sorunu olmadığını, bilakis yaşananların Türk sorunu haline geldiğini söyledi. Yaşanan olayların resmen isyan olduğuna işaret eden Demiran, Kürt sorunu bahanesiyle yıllardan beri süregelen bir isyanla karşı karşıya olunduğunu ifade etti.


Sera Otel'de düzenlenen İstişare Toplantısı'nda partililere hitabeden MHP İl Başkanı Vahit Demiran, Doğu ve Güneydoğu'da yaşayanların hepsinin Kürt olmadığını, Arap, Türk, Süryani, Yezidi ve Ermeni gibi pek çok değişik ırk ve inançlara mensup insanlar bulunduğunu, PKK'nın elebaşı APO dahil pek çok yöneticisinin Ermeni olduğunu bildirdi.


Bölge milletvekilleri içerisinde de pek çok Ermeni olduğunu aktaran Demiran, Kürt sorunu kisvesi altında Türkiye Devleti'nin bölünüp parçalanmasının amaçlandığını sözlerine ekledi.


Yapılan eylemlerin herhangi bir hak arama eylemi olmadığının altını çizen Demiran, bunun bir isyan hareketi olduğunu kaydetti.


"Acaba Türkler'e isyancılardan farklı olarak hangi imtiyazlar verilmiştir?" diye soran Vahit Demiran, isyancıların elektriği bedava kullandığını, para istendiği vakit ise yakıp yıkarak isyan yolunu seçtiklerini. buna karşılık olarak kullandığı elektrik parasını veren Türkler'in ise aynı zamanda kaçak olarak kullanılan elektriğin de parasını ödemek zorunda bırakıldığını anlattı.


Demiran öte yandan isyancıların vergi ödemediği, sigorta primi vermediği saptamasını yaparken, isyancıların lüks içerisinde bir hayat sürdüğünün de altını çizdi.


Vahit Demiran, "Yol kesen onlar, haraç alan onlar, kaçakçılık yapıp bedavadan milyonlarca TL kazanan onlar. Türkler alnının teriyle kazanıp geçinmeye çalışırken, isyancılar bu memlekette her türlü lüks ve sefa içerisinde yaşayabiliyor. Örnekleri her anlamda çoğaltmak mümkündür. Tüm bunlara dikkatle baktığımızda mağdur olan isyancılar değil, Türkler'dir. Son günlerde Doğu ve Güney Doğu'da askerlerimiz ve polisimiz şehit edilmektedir. Malesef PKK'ya toz kondurulmamakta, katillere provakatörler deyip adeta PKK korunmaktadır.  Çoğunlukla Araplar'ın yaşadığı Kobani bahane edilerek, Türkiye işgal edilmek istenmektedir. Büyük Türk Milleti'nin düşmanlarını kahredeceği, yok edeceği günler yakındır." diye konuştu.



Son Güncelleme: 26.10.2014 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet güneş 2016-03-12 20:35:17

Başkanım kıymetini bilmeyenler utansın. Siyaseti bıraktığına iyi ettin. Bu kafayla çorumda mhp sıfır çeker.

Avatar
bozkurtça 2017-09-26 13:11:32

herkes açilim sevdasinda i̇ken sayin başkan olacaklari önceden söylemi̇ş.böyle i̇leri̇ görüşlü ve sağlam karakterli̇ bi̇r abi̇mi̇zi̇n kiymeti̇ni̇ bi̇lmedi̇ği̇ i̇çi̇n mhp teşki̇lati çok hata etmi̇şti̇r i̇sti̇fasi kabul edi̇lmeyecekti̇.vahi̇t rei̇se laf edenler şi̇mdi̇ akp i̇kti̇darindan nemalanma peşi̇nde koşuyorlar.

Avatar
Halim Kahraman 2017-10-04 11:47:15

sevgili doktorum belki sen beni unutmuşsundur ama biz seni unutmadık.abidinpaşadaki evinde çok ekmeğini yedik.helal et.bize sahip çıktın,harçlığını bölüştün.i̇nsanların seni anlaması için senin seviyende olmaları lazım.seni̇ anlamayanlar utansin.

Avatar
Osman yeşil 2017-12-24 15:55:30

Vahit reis seni anlayacak adam nerede. Senin değerini biz biliriz. Sözde ülkücüler nereden bilsin. Sen fazla geldin il başkanlığına. Arasında bulsunlar bir daha.

Avatar
İsmail okutan 2018-02-20 15:21:50

Başkanım seni anlayacak adam nerede. Mankafalar ne anlasın.

Avatar
Mustafa Şimşek 2018-03-04 11:03:31

Başkanım seni anlayacak adam nerede? At izi, it izine karıştı. Ülkücü kılığına girmiş çakallar, kemik peşinde koşuyorlar. Gerçek ülkücüler sahipsiz kaldı. Ne günlere geldik.

Avatar
Dursun Yücel 2018-03-25 11:12:02

Başkanım üzülme. Senin toplumdaki yerin bellidir. Bunlar senin gibi değerli bir başkana layık değillerdi zaten.
Herkes layığı neyse onu bulur.

Avatar
SÜLEYMAN DİZLEK 2020-06-16 11:23:06

Vahit kardeşim çok güzel konulara deyinmişsin ağzına yüreğine sağlık sağlık mutluluk ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum selamlar