Ülkü evleri dualarla açıldı

Çorum’da üniversite öğrencilerinin barınma ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik oluşturulan Ülkü Evleri, Gazi Caddesi Sultan Lahmacun yanında hizmete açıldı.

18 Eylül 2013 Çarşamba 18:59
 Ülkü evleri dualarla açıldı


Çorum’da üniversite öğrencilerinin barınma ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik oluşturulan Ülkü Evleri, Gazi Caddesi Sultan Lahmacun yanında
hizmete açıldı.

Ülkü Evleri açılışına MHP Çorum eski Milletvekili Muharrem Şemsek, MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal, Ülkü Evleri Mütevelli Heyeti üyeleri, Ülkü Ocakları yöneticileri, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı.

Açılışta konuşan Ülkü Evleri Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Vahit Demiran, Ülkü Evleri’nin amacının üniversitede eğitim-öğretim gören öğrencilere hizmet etmek olduğunu söyledi.

Demiran, “Ülkü Evleri’nin hedefi devletimizin, ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne inanmış Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti ile donanmış, vatansever gençlerimize katkıda bulunmaktır. Ülkücü hareket binlerce yıldır var olduğu gibi dünya oldukça da var olacaktır.” dedi.

MHP Çorum eski Milletvekili Muharrem Şemsek ise, ülkücü hareketin bu hizmetler sayesinde giderek büyüyeceğini kaydetti.








Son Güncelleme: 18.09.2013 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim çelik 2013-09-20 16:31:52

vahit abiciğim sen en güzel yerlere layıksın ama insanlar çok basit.şimdiden aday olmak için bişeyler yapıyo falan diye fitne yapıyolar.insanların seviyeleri çok düşük.adamcağız yardım ediyor millete ne oluyor anlamadım.

Avatar
ortaköylü @Selim çelik 2013-10-19 10:20:53

hizmet güzel.aldırmayın.teşekkür ederiz.eleştirenler daha iyisini yapsınlarda görelim.

Avatar
oğuz 2014-08-16 16:13:51

başkanım konuşuyor.şu anda kendisine muhalif olanlar dizilmişler ,yan yana ,oturuyorlar.utanmadan çakma ülkücü diyorlar bir de...el edep...el haya yahu...adam sizi 30 sene sirtinda taşimiş.il başkani olunca çakma mi oldu.başkanim il başkanliğinin çok,ç
ok üstündeki makamlara da layiktir ama sohbetlerimizde asla kimsenin yardim ve inayetine tenezzül etmeyeceğini söylüyor.o sadece inanci gereği hizmet etmek için il başkanliğini kabul etti.kendisi de istemedi.geörev verildi, o da verilen görevi kabul etti.başkanimiza laf edenler azicik utanma duygulari varsa,bundan vazgeçerler.

Avatar
cemil 2015-06-24 13:25:49

kıskançlık, başka bir şey değil. işlerine gelince insanları başlarına taç ederler. işlerine gelmeyince söylemedik laf bırakmazlar. bunları kaale almayacaksın doktorum. bunlara laf söylemeye değmez. zaten siyaset dürüst adamların işi değildir ülkemizde. sen başarılı bir doktorsun, işine devam et doktorum. siyaseti bıraktığına iyi ettin. insanlar senin gibileri anlasalar ülke böyle olmazdı. bırak kendileri çalsın, kendileri oynasınlar.bunlara laf söyleyip seviyelerine düşme derim.