Ülkücü Hareket’e çağrı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ozan Kaya, Çorum Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.

26 Eylül 2013 Perşembe 13:31
 Ülkücü Hareket’e çağrı


Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ozan Kaya, Çorum Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre,
Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Çelik ve beraberindeki ocak mensupları tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Ozan Kaya, Üniversite ve Ortaöğretim biriminden gençlerle bir toplantı gerçekleştirdi. Ülkücü Hareket’i yıpratmaya çalışanlara göz açtırılmaması gerektiğini dile getiren Kaya, ülkücülerin yerinin Ülkü Ocakları, siyasal alandaki izdüşümünün ise Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu söyledi.

Bu iki güzide müessese dışında bir çatının asla kabul edilemeyeceğini belirten Kaya, ideallerinden asla taviz verilmeyeceğini ve dünyevi çıkarlar uğruna davasına ihanet edenlerin değerlerini istismar etmesine müsaade edilmeyeceğini belirtti. Yeni eğitim öğretim döneminde de gençlerimizin elinden gelenin fazlasını yapmasını isteyerek eğitimlerini başarılı bir şekilde sürdürmelerinin yanında gerek yaklaşan öğrenci konsey seçimleri çerçevesinde gerek öğrenci kulüpleri bazında faaliyetlerin hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Ülkü Evleri Projesi kapsamında oluşturulan evlerden birine de ziyaret gerçekleştiren Kaya, istişarelerini tamamladıktan sonra Çorum’dan ayrıldı.

ÜLKÜ KART PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Çorum İl Başkanlığı Tarafından oluşturulan proje kapsamında üniversite öğrencilerinin eğitim öğretim hayatını kolaylaştırmak amacıyla indirim kartları oluşturuldu.

Ülkü kart hakkında açıklama yapan Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Çelik, “Ülkü kart kullanan öğrenci kardeşlerimiz şu an itibariyle anlaşma yapılan yaklaşık 120 esnafımızdan yapacakları alışverişlerde indirim hakkı kazanacaklardır. Ülkü kart sahibi olmak isteyen öğrencilerimizin Ülkü Ocakları İl temsilciliğimize başvurmaları yeterlidir” dedi.




Son Güncelleme: 26.09.2013 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165