Ülkücüler andımızı okudu

Andımızın kaldırılmasını protesto eden Çorum Ülkü Ocağı üyesi gençler, Türk Bayrağı açarak, andımızı okudu.

01 Ekim 2013 Salı 17:20
 Ülkücüler andımızı okudu


Andımızın kaldırılmasını protesto eden Çorum Ülkü Ocağı üyesi gençler, Türk Bayrağı açarak, andımızı okudu.

Çorum Ülkü Ocağı Başkanı Mesut Çelik, yaptığı açıklamada AK Parti’nin uygulamalarını eleştirerek, bu uygulamanın terör örgütünün bir dayatması olduğunu ve Türk Milleti’ne yapılmış en büyük hakaret olduğunu söyledi. 

Türk yurdunda Türk’üm demenin suç sayıldığını aktaran Çelik, ihanet süreci olarak adlandırdığı sürecin günü geldiğinde sahiplerinin başına çalınacağını açıkladı.

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Çelik, açıklamasında şunları söyledi; “Başbakan Erdoğan'ın "demokratikleşme paketi" adı altında açıkladığı maddelerden birisi de "Andımızın" kaldırılması olmuştur. Bölücü terör örgütünün dayatması olduğu her yönüyle aşikâr olan bu adım, milletimize yapılmış büyük bir hakarettir. Çünkü andımızın kaldırılmasından rahatsızlık duymayan tek kesim, Türk düşmanları olmuştur. Türk milletinin malı ve canıyla bedelini ödeyerek aldığı bu toprakların hâkimiyet tapusu, AKP tarafından altın tepsi içerisinde Türk düşmanlarına sunulmaktadır. Türk yurdunda "Türk'üm" demenin suç haline dönüştüğü bu ihanet süreci, gün gelecek sahiplerinin başına çalınacaktır. Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırıların hesabı, asla mahşere kalmayacaktır. "Varlığını Türk'ün varlığına armağan eden" Türk milliyetçileri, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da andımızı daha gür bir sesle okumaya devam edecektir.”

Mesut Çelik, konuşmasından sonra andımızı okurken, basın açıklamasına katılan ülkücüler de andımızı tekrar etti.





Son Güncelleme: 01.10.2013 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.