Ülkücüler Vali Kara’dan destek istedi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, beraberinde Başkan Yardımcısı...

24 Ekim 2014 Cuma 13:42
 Ülkücüler Vali Kara’dan destek istedi


Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, beraberinde Başkan Yardımcısı Orhan Tosik, Eğitim Birimi Alperen Uluer, Üniversite Birim Başkanı Mert Burak Şık ile Vali Ahmet Kara’yı makamında ziyaret etti.


Ziyarette, şehrin sıkıntıları ve Çorum gençliği üzerinde yaşanan problemleri Vali Kara’ya ayrıntılarıyla aktaran Başkan İmal, yönetime geldikten sonra bürokrasi ziyaretlerine başladıklarını ifade etti.


Yaptıkları çalışmalar hakkında da Vali Kara’ya bilgiler veren İmal, “Yönetimimiz yeni ama biz çalışmalarımıza hızlı başladık. Şu ana kadar birçok faaliyette bulunduk. Konferans ve faaliyetlerimize bundan sonra da devam edeceğiz. Amacımız, gençlerin eğitimli, kültürlü bireyler olarak vatana millete faydalı, hizmet etmeleridir. Faaliyetlerimiz ve çalışmalarımıza Valiliğimizin de destek olmasını bekliyoruz” dedi.


Vali Ahmet Kara da, ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Çorum için daha iyisini hep beraber yerine getireceğiz.” şeklinde konuştu. 





Son Güncelleme: 24.10.2014 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.