Ülküsüzler anlamaz!

MHP İl Başkanı Aras, Kızıl Elma'yı ülküsüzlerin anlayamayacağını belirtti

03 Şubat 2018 Cumartesi 11:08
Ülküsüzler anlamaz!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı ve yan kuruluşları, Osmancık Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşla buluştu.

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Türkiye Kamu-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, TÜRKAV Şube Başkanı Fikret Aktağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü, meclis üyeleri ve partililerin katıldığı ziyaretlerde esnafa ve vatandaşa Afrin Zeytin Dalı Operasyonu hakkında bilgi verilerek Türk Bayrağı dağıtıldı. Ayrıca Kızıl Elma anlatıldı.

‘MİLLET TEK YÜREK OLUP KENETLENMİŞ’

MHP İl Başkanı Aras, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Osmancık Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızla buluştuk. Esnafımıza ve çalışanlarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza bayrak hediye ettik. Ülkemizin durumunu konuştuk. Afrin Operasyonu konusunda sohbetler ettik. Hep birlikte Zeytin Dalı Harekâtına destek olmak için sözleştik. Gördük ki milletimiz Zeytin Dalı Harekâtına yürekten sahip çıkmışlar. Analar, babalar, teyzeler amcalar dualarıyla askerlerimizin yanındalar. Kasaplarımız, berberlerimiz, fırıncılarımız ve diğer esnafımız bu ülke için, askerlerimiz için manevi desteklerini sonuna kadar ortaya koymuşlar. Gördük ki milletimiz kenetlenmiş, milli şahlanışa inanmış. Milletimiz ülkesine, devletine ve kahraman ordumuza sonuna kadar sahip çıkmış.”
KIZIL ELMA ÜLKÜDÜR, ÜLKÜSÜZLER ANLAYAMAZ’
MHP heyetinin gezisinde vatandaşlarla yapılan sohbette sık sık ‘Kızıl Elma’ gündeme geldi.
MHP İl Başkanı Aras, konuya dair sorular üzerine, şöyle dedi; “Kızıl Elma ülküdür, ülküsüzler anlayamaz. Kızıl Elma Türk Milletinin cihana hakimiyetinin mefkuresi ve sembolüdür. Bunu Türk düşmanları bilip anlayamaz, işbirlikçiler idrak edemez. Türk Milletinin ilahi bir sır gibi asırlardır vicdanında yaşatıp büyüttüğü milli, ahlakı, varlığının aydınlık nuru şimdi pırıl pırıl parlamıştır. Kızıl Elmaya şirk diyenler, duyunca beti benzi atanlara rağmen bu millet istiklalini ve istikbalini koruyacaktır. Kızıl ruhlar, kirli emeller gocunsa da, Türk Milleti Kızıl Elmasına mutlaka ulaşacaktır. İçimizdeki YPG’lilerin, sağa sola konuşlanmış PKK ve FETÖ artıklarının milletimizin ülkülerini karalaması ve kast etmesine izin vermeyeceğiz. Türkiye’nin tarih yazmasına, milli uyanışla kenetlenmesine, kardeşliğinin bozulmasına hiçbir güç engel olamayacaktır.’’

Son Güncelleme: 03.02.2018 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-02-03 12:40:10

Akkurtlar çok yaşa. Hizmet yapalım, yaptıralım.

Avatar
valdo 2018-02-03 16:46:37

Başkan sende gazeteciler gününü kutladın dikkatli ol

banner165