Ünlü fotoğrafçıya Çorum daveti

Ak Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, ünlü doğa fotoğrafçısı Ahmet Kirazoğlu’nu Çorum’a davet etti....

07 Ekim 2014 Salı 16:05
 Ünlü fotoğrafçıya Çorum daveti


Ak Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, ünlü doğa fotoğrafçısı Ahmet Kirazoğlu’nu Çorum’a davet etti.
 Çorum’da turizmin gelişmesi için yerel projeleri desteklemesinin yanı sıra özellikle Çorum Kızılırmak deltasındaki doğal yaşamın fotoğraf sanatı desteği ile doğa turizmine açılması için çalışmalarını sürdüren Bağcı son olarak doğa fotoğrafçısı Ahmet Kirazoğlu ile bir görüşme yaparak  kendisini Çorum’a davet etti. Bağcı Kirazoğlu’na Osmancık Gölbel, Kırkdilim ve Gölünyazı fotoğraflarını gönderdi.


Anadolu’yu karış karış gezerek özellikle kuşların fotoğraflarını çeken doğa dostu fotoğraf sanatçısı  
Ahmet Kirazoğlu nu kaya kartalı, beyaz akbaba ve atmacaları fotoğraflamak için Kırkdilim’e, leylekleri görüntülemek için Dutludere’ye, göçmen kuşları fotoğraflamak için Sungurlu-Bayat ve Uğurludağ uzantısı Kızılırmak Deltasına, Gölünyazı  ve Osmancık Gölbel Sulak Alanına, Kaya kuşlarını fotoğraflamak için İncesu Kanyonuna ve Kargı yaylalarının muhteşem manzaralarını görüntülemek için ise Kargı’ya davet ederek , "Çorum'un görülemeyen güzelliklerini dünyanın görmesi için bir göz olun" dedi.


Bağcı ünlü doğa fotoğrafçısını  Çorum’a daveti ile ilgili bilgilerle birlikte Kirazoğlu'nun objektifinden doğa ve kuş fotoğraflarını da sosyal paylaşım adresinden takipçileri ile paylaştı.






Son Güncelleme: 07.10.2014 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.