Uslu, Akdoğan’ı Çorum’a davet etti

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği ‘Medya Oscarları’ sahiplerini buldu.

18 Mart 2015 Çarşamba 16:03
 Uslu, Akdoğan’ı Çorum’a davet etti


Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği ‘Medya Oscarları’ sahiplerini buldu. 35 yıldır aralıksız verilen ‘Medya Oscarları’ töreninde konuşan  RTGD Başkanı Deniz Güçer, yılda bir kere de olsa derneğin Ankara'da siyasetin önemli isimleriyle, ekranların sevilen yüzlerini ve radyoların sevilen seslerinin farklı bir ortamda bir araya gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, geceye katılanlara teşekkür etti.


Geceye, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanı Çağaltay Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Cemalettin Haşimi  ile çok sayıda basın mensubu katıldı.


Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Radyo Televizyon Gazetecileri Derneğinin düzenlediği ‘Medya Oscarları’ ödül törenindeki konuşmasında, ‘Marifet iltifata tabidir’ diyerek, verilecek ödüllerin gazetecilik alanında elde edilen başarıların artarak devam etmesini sağlayacağını söyledi.


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise, yılın televizyon dizisi seçilen ‘Kara Para Aşk’ ve aynı dizideki rolüyle yılın kadın oyuncusu ödülüne layık görülen Tuba Büyüküstün'e ödülünü verirken, "Komiser Ömer, gerçekten kara parayla mücadele etmek istiyorsa, buradan kendisine söylüyorum, MASAK olarak her türlü desteği vereceğimize söz veriyorum" dedi.


Kon Tv’ye ödülünü Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu verdi.


Gecede, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ı Hitit Üniversite’nin düzenlediği 4.Uluslararası Türk Dünyası Ekonomi Forumu’na davet etti.


Gecede ödül alanlar şöyle:


Yılın Ana Haber Bülteni: Show TV Ana Haber Bülteni

Yılın Sabah Programı: Çalar Saat

Yılın Spor Programı: Artı Futbol

Yılın Yarışma Programı: O Ses Türkiye

Yılın TV Dizisi: Kara Para Aşk

Yılın Show Programı: Güldür Güldür Show

Yılın Gece Programı: Burada Laf Çok

Yılın Kadın Oyuncusu: Tuba Büyüküstün

Yılın Erkek Oyuncusu: Sarp Levendoğlu

Yılın Magazin Programı: Söylemezsem Olmaz

Yılın Radyosu: Karnaval Radyo

Öte yandan jüri özel ödülüne 7 Güzel Adam, Kon TV, Türk Yıldızları Belgeseli, Cem Ceminay ile TRT Film Projesi layık görüldü.



Son Güncelleme: 18.03.2015 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.