Uslu bayramı Ankara’da kutladı

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine katıldı.

29 Ekim 2014 Çarşamba 17:36
 Uslu bayramı Ankara’da kutladı


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine katıldı.


Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir'de ilk tören gerçekleştirildi.  Törenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Bakanlar Kurulu üyeleri, kuvvet komutanları, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, milletvekilleri, askerler, bürokratlar ile yabancı misyon şefleri katıldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir’de düzenlenen törenin ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhuriyetin 91. yıl dönümü dolayısıyla tebrikleri kabul etti.


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak bir süre sohbet etti.


Uslu daha sonra Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlen törenlere katıldı.



Son Güncelleme: 29.10.2014 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.