Uslu emeklilerin taleplerini dinledi

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan...

22 Temmuz 2015 Çarşamba 17:30
 Uslu emeklilerin taleplerini dinledi


Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, Genel Başkan Yardımcısı Yunus Atiktürk, Genel Mali Sekreter Ali Selçuk, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.


Yapılan açıklamaya göre, Emeklilerin yaşadığı sorunlar ve yaptıkları çalışmalar hakkında  bilgiler veren Genel Başkan Satılmış Çalışkan, “25. Dönemde tekrar Milletvekili seçilmeniz ve İdare Amiri olarak TBMM Başkanlık divanında görev almanızdan dolayı tebrik ederiz. Sizlerin burada olması ve bizlere olan desteğiniz bize her zaman güç katıyor. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” dedi.


Çalışkan ayrıca Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili birkaç talebini Uslu’ya ileterek destek istedi.


Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Uslu, emeklilerin sorunlarını bildiğini, yakından takip ettiğini, her zaman kendilerine destek olmaya devam edeceğini söyledi. Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili taleplerini Kurum Başkanı ve Bakan’a ileterek yardımcı olmaya çalışacaklarını belirtti.



Son Güncelleme: 22.07.2015 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.