Uslu, 'Görevimi yaptım, vicdanen rahatım'

Memleketi Alaca'da konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Uslu, görevini yaptığını, vicdanen de rahat olduğunu söyledi.

18 Haziran 2018 Pazartesi 17:47
Uslu, 'Görevimi yaptım, vicdanen rahatım'

Belediye Başkanı Zeki Gül ile birlikte memleketi Alaca’da bayramlaşma programına katılan AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, görevini yaptığını, vicdanen rahat olduğunu açıkladı.

İlçe parti yöneticilerinin katıldığı programda konuşan Uslu, “Seçime kadar Çorum’dayım. Ne görev verilirse de koşa koşa yapacağız. Bizim için asıl olan hizmettir, davadır.” dedi.

Alaca’ya yaptığı hizmetleri özetleyen Uslu, “Görevimi yerine getirmenin vicdani rahatlığı içerisinde görevimi bir sonraki arkadaşlara devredeceğim. Bu hizmetler devam edecek” diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.06.2018 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2018-06-19 08:18:54

Senin vicdanın önemli değil. Bizim gördüklerimiz önemli sayın Uslu biz seni asla affetmeyeceğiz. Biz uçağı havada görenleriz istersen Zeki Gül'ü de al git en büyük faydan bu olur.

Avatar
İskilipden 2018-06-18 18:16:42

Süper İskilip eridi nufusa bakınız esnaf sayısına bakınız
İskilip Çorum yolu bakın ne halde tek gidiş geliş başka şehir ilçelere bakınız ne güzel sosyal devlet sağlık eğitim ulaşım yapmak zorunda hastane 8 yılda bittti başka yerde söylediğimde kimse inanmıyor nasıl olur oldu işte 100 yataklı hastane 8 yılda bitti güzelim park gitti
Tosya yolu dile bile alınmadı Reis sayesinde vekil oldunuz
Reis derki " eşşek ölür kalır semeri insan olur kalır Eseri" ne diyelim vicdanınıza TOSYA İSKİLİP YOLU BİR MÜJDE REİS DEN HEMDE BEKLİYORUZ

Avatar
Hilmi 2018-06-19 00:04:22

ayıran, ötekileştiren, kinleştiren, küçümseyen.hor gören, nefret eden, uçağı havada gösteren, arkadaşları malum sebeplerden dolayı, partiden ve belediyeden uzaklaştırılan bir güruh sonunda uzaklaştırılacaktır.

banner165