Uslu İHH toplantısında

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Vakfı (İHH) tarafından milletvekilleri ile tanışma toplantısı düzenlendi.

19 Haziran 2014 Perşembe 18:56
Uslu İHH toplantısında

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Vakfı (İHH) tarafından milletvekilleri ile tanışma toplantısı düzenlendi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım'ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve yaklaşık 40 milletvekili katıldı.

Toplantıda Türkiye gündemi, Suriye, Mısır, Arakan, Filistin, Doğu Türkistan ve İslam Coğrafyasında yaşanan olaylar değerlendirildi.

Uslu, toplantıyla ilgili açıklamasında, “IHH sivil toplum gerçeğini bir kez daha hatırlamamızı sağlamıştır. Sivil toplum, toplumda iyiliklerin artması, kötülüklerle mücadele demektir. İHH'nın; krizlerin insani boyutu, insani yardım, diplomasi ve hukuki çalışmaları sivil toplumun cemile örneğidir. Sivil Toplum, yandaş ya da oyundaş olmanın ötesinde toplumun vicdanı ve evrensel hukuku referans alır” dedi.

Son Güncelleme: 28.07.2018 01:20
Anahtar Kelimeler:
Salim UsluSalim Uslu Ihh
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.