Uslu taburcu oldu

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu taburcu oldu.

15 Ekim 2014 Çarşamba 16:25
 Uslu taburcu oldu


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu taburcu oldu.


Hac yolculuğu esnasında sol ayağında oluşan enfeksiyon nedeniyle Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine tetkik ve kontrol amaçlı tedavi gören Uslu, bugün (15.10.2014) taburcu oldu. Uslu, Doktorların önerisi üzerine bir süre evde istirahat edecek.


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Hastanede tedavim sürecinde bizzat telefonla arayan Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanımız Sayın Cemil Çiçek ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, yakın ilgi ve desteklerini esirgemeyen bakanlar kurulu üyelerimize, TBMM Ak Parti grubu ve yöneticilerimize, Milletvekili arkadaşlarıma, Çorum Valimize, Çorum Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Ak Parti Çorum İl Başkanımıza, ilçe Başkanlarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, gazeteci arkadaşlarımıza, Çorum’da görev yapan eski valililerimize ve geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını esirgemeyen tüm dostlarıma, hemşehrilerime teşekkür ederim.


Ayrıca, tedavi sürecinde ellerinde gelen hassasiyeti göstererek ilgi ve alakasını esirgemeyen başta Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kadriye Altok’a, hastane doktorlarına, sağlık personeline, Medine ve Mekke deki Diyanet Hastanesi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.




Son Güncelleme: 15.10.2014 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.