Uslu ve Bağcı’ya mesaj var

İskilipliyiz.com internet sitesi Genel Yayın Sorumlusu Mehmet Kaba, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM...

06 Kasım 2014 Perşembe 11:33
 Uslu ve Bağcı’ya mesaj var


İskilipliyiz.com internet sitesi Genel Yayın Sorumlusu Mehmet Kaba, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cahit Bağcı’yı İskilip’ten mesaj gönderdi.


‘İktidar milletvekillerine İskilipliler’in açık duyurusudur’  başlıklı mesajda, Milletvekili Salim Uslu’nun daha henüz aday iken Karayolları Genel Müdürü ile İskilip’e yaptığı inceleme gezisinde ilçe yol ağı ile ilgili sarf ettiği sözler hatırlatılırken, Milletvekili Cahit Bağcı’dan da bütçeden İskilip’in yatırımlarına pay ayırması talep edildi.


İşte o mektuptan bir kesit;


“AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı´nın İskilip´e yapılan yatırımlar hakkında yaptığı açıklamalar gündem oluşturdu.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu Milletvekili olmadan önce seçim çalışmalarını İskilip´ten başlatmış ilçemize gelirken beraberinde Karayolları Genel müdürünüde getirmişti.Kendilerine AKP İlçe binasında şu soruyu sormuştuk. Daha önceki seçimlerde Çorum ilçeleri arasında en çok oyu veren İskilip, yol yapımı konusuna gelince geri plana atıldı. Yeni dönemde milletvekili adayı olarak bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?


O zamanki AKP Çorum Milletvekili Adayı Salim Uslu cevabı ise : Seçim çalışmalarına Bugün İskilip’e ilk defa gelerek başladım ve Karayolları Genel Müdürü ile geliyorum. Eğer bir milletvekili adayı daha milletvekili olmadan, Karayolları Genel Müdürü’nü alıp buraya getiriyorsa, İskilip'i anlamış demektir. İskilip'i anlayacağız, İskilip'i bileceğiz. Karayolları Genel Müdürü bugün İskilip'i ziyaret ettiğinde gerekli yol çalışmalarının incelemelerini yaparak neler yapılabileceğimizi yerinde tespit edeceğiz, demişti bundan tam 4 yıl önce. 4 yıl sonra AK Parti Çorum Milletvekili TBMM AB Uyum Komisyon Üyesi Cahit Bağcı gazetelere ve sosyal paylaşım sitelerine düşen demecinde İskilip´e yapılan yatırımların takipcisiyim dedi.


Bir iskilipli olarak Belediye Başkanı Recep Çatma´nın ne söylediğini ya da söylemediği bizleri fazla ilgilendirmiyor, Elbettebir belediye başkanı seçildiği yerdeki insanlara hizmet getirmek için elinden gelen çabayı sarf edecek. İlçe halkı zaten başkandan bunu talep ediyor, peki yıllar önce İskilip´i ziyaretinde ilçemizin yol problemlerini bildiği için Karayolları Genel Müdürü’nü  getiren değerli milletvekilimiz Salim Uslu’nun, o zamanki açıklamalarına karşın İskilip-Çankırı, Çorum-İskilip ve İskilip-Tosya yollarının durumu ortada. Bu yollarımız yapıldı mı, yapılmadı mı? değerli milletvekilimizin yıllar önceki ziyaretinden sonra İskilip´te yollar konusunda hangi değişiklikler oldu.?

Alaca, Sungurlu ve Osmancık’a Fen Lisesi açılırken, İskilip´e Sosyal Bilimler Lisesi bile çok görüldü. İskilip’i hak ettiği yatırıma kavuşturun. Bunun vebali vardır ve yapılanlarla yapilmayanları tarih kaydetmektedir. Simdi laf zamanı degil icraat zamanı.2015 yılının devlet yatırımlarının butceleri hazırlanıyor.


Sayın Bağcı hazır elinizde İskilip’in ihtiyaç listesi varken bütçeye aldırın da biz İskilipliler AK Parti’ye verdiğimiz oyların karşılığını aldığımızı söyleyebilelim. Bol keseden atmanın zamanı değil, Yapılanlara teşekkür etmesini de biliriz. Vebal seçilmiş vekillerimizin omuzlarındadır.”









Son Güncelleme: 06.11.2014 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.