Uslu ve Eyvaz’dan hemşehri ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Alaca Belediye Başkanı Muhammed Eyvaz...

16 Ocak 2015 Cuma 17:31
 Uslu ve Eyvaz’dan hemşehri ziyareti


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Alaca Belediye Başkanı Muhammed Eyvaz, hemşehrimiz iş adamı Nedim Durukan’ı ziyaret ettiler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve yeni fabrikasındaki ürün çeşitlemesi hakkında bilgiler veren Nedim Durukan, "60 ülkeye ihracat yapıyoruz. İşletme kültürü açısından da önemli bir mesafe kat ettik. Durukan Şekerleme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi olarak hem mesleki eğitime önem veren hem de sosyal sorumluklarını yerine getiren örnek bir işletme olduğumuzu düşünüyorum" dedi.


Uslu ziyarette, modern bir işletmeyi görmüş ve tanımış olmaktan son derece memnun olduğunu, profesyonelce yönetilen böyle bir işletmenin Türkiye açısından önemli bir marka değeri olacağını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. 




Son Güncelleme: 16.01.2015 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165