Uslu ve Külcü düğüne katıldı

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü...

22 Ekim 2014 Çarşamba 16:29
 Uslu ve Külcü düğüne katıldı


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,  AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik'in oğlunun nikah merasimine katıldı.


AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik'in oğlunun nikah merasimine 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Bakanlar, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, çok sayıda milletvekili, sanat ve iş dünyasından da davetli katıldı.


AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik'in oğlu Ali Ekrem Çelik ve gelin Esin Erdal çiftinin nikah şahitliklerini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez yaptı. Çiftin nikâhını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik ve eşi Şahsenem Çelik ile gelinin ailesi Nesrin-Ali Erdal’ı tebrik ederek, genç çifte mutluluklar diledi.





Son Güncelleme: 22.10.2014 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
takipçi 2014-10-22 16:37:35

bunlar da yok düğüne katılır yok bir birilerini ziyaret ederler. yozgata havaalanı yapılıyo havaalanı hani nerde bizim vekillerimiz. pardon siz bizim vekilimiz değilsiniz ki. milleti oyalamak için bi tutturdunuz demiryolu demiryolu...

banner165