Uslu’dan başarı dileği

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurulu ile AK Parti Oğuzlar ilçe Başkanlığına seçilen Alaattin Coşkun...

17 Aralık 2014 Çarşamba 13:41
 Uslu’dan başarı dileği


Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurulu ile AK Parti Oğuzlar ilçe Başkanlığına seçilen Alaattin Coşkun, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu TBMM'deki makamında ziyaret etti.


Ziyarette teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler veren Coşkun, "5. Olağan Kongremizi başarı ile tamamladık. Yönetim Kurulumuz, mahalle ve köy temsilcilerimizle hep beraber birlik, beraberlik içerisinde çalışmalarımıza başladık" dedi.


Uslu, "TBMM Genel Kurul çalışmaları nedeniyle Kongremizde aranızda bulunamadık. Şahsınızda seçilen tüm Yönetim Kurulu Üyelerinizi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Geçmişteki çalışma hayatınızda birlikte çalışmalarımız olmuştu. Ankara bürokrasisindeki deneyim ve birikiminizi Oğuzlar ilçemizin gelişmesi ve büyümesinde kullanacağınıza inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.


Uslu ayrıca geçtiğimiz hafta vefat eden önceki İlçe Başkanı Abdurrahman Basmacı için de başsağlığı dileklerini ileterek, "Başkanımız sevenlerin duaları ile uğurlandı. Rabbim mağfiret eylesin. Başımız sağ olsun" diye konuştu. 




Son Güncelleme: 17.12.2014 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.