Uslu’dan önemli açıklamalar

AK Parti Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, kendilerinin yapamadıkları ile vurulmaya çalışıldığını belirttiği konuşmasında, havaalanının siyasi bir karardan öte teknik bir karar olduğunu söyledi.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 11:21
 Uslu’dan önemli açıklamalar

Yapılan hizmetlere teşekkür alamamaktan şikayetçi olan Uslu, yıllardır konuşulan kampüs meselesini, yılan hikayesine dönen polis okulu meselesini çözdüklerini ancak yıllardır bunları konuşanlardan ve eleştirenlerden teşekkür almadıklarına işaret ettiği sözlerinde, "Yapılanlarla değil, yapılamayanlarla bize vurmaya çalışanların gazına gelmeyeceğiz. Bizi eleştirenlerin derdi, sorunun çözümü istemek değil, imaj zedelemektir. Buradan bir siyasi pozisyon yaratmak istiyorlar. Bu konularda yapılan haksız eleştirilere kulağımızı tıkadık." dedi.

Demiryolunun güzergahının dahi belli olduğunu, finansman sağlandığında çalışmaların başlayacağını duyuran Uslu, havaalanı konusunda saatlerin değiştirildiğini, özel bir firmanın da uçuşlara başladığını hatırlatarak, "Havaalanı konusu siyasi bir konu olmaktan öte teknik bir konudur. Kapasite arttıkça, ekonomik rasyoneliteye göre işler yapılır. Bugün birileri istiyor diye yapılmaz." diye konuştu.

Anvatar Otel'de partisinin İl Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan Uslu, AK Parti'nin bir gönül hareketi olduğunu, kimsenin kendisini profesyonel siyasetçi görmemesi gerektiğini belirterek, bu milletin siyaset esnafını benimsemediğini ve kabul etmediğini sözlerine ekledi.

"Haklı eleştiriler başımız üstüne." diyen Salim Uslu, siyasi sebeplerle sebepsizce yapılan eleştirileri duymayıp, üzerinde durmadıklarını söyledi.

Çağrı Merkezi'nin yapılacağını hatırlatan Uslu, "İş yapıldıkça, sanki bunların elinden oyuncaklarını alıyoruz. Bunlar hemen oynayacak yeni oyuncaklar arıyorlar. Siyaset polemik değil, hizmet için vardır." diye sözlerini tamamladı.





Son Güncelleme: 29.07.2013 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.