Uslu’dan teşkilâta mesaj

AK Parti Milletvekili Uslu, teşkilata 24 Haziran seçimleri öncesinde teşkilatlara mesaj verdi.

27 Nisan 2018 Cuma 18:23
Uslu’dan teşkilâta mesaj

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Uğurludağ Kaymakamı Emre Dündar Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun ve AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun ve teşkilatı ziyaret eden Uslu, 24 Haziran seçimlerinde "Çalınmadık kapı, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

İlk olarak 2018-2019 Eğitim Öğretin yılında açılması planlanan 12 derslik İlkokulun inşaatında incelemelerde bulunan Uslu, İnşaat hakkında Kaymakam ve Belediye Başkanı’ndan bilgi aldı. Uğurludağ’da okullar bölgesi oluşturulduğunu belirten Uslu, eğitim yatırımının 4 milyon liraya mâl olacağını, ayrıca Şehir Stadı’nın da aynı bölgede ışıklandırma çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

İlçenin görüntüsünü değiştirecek olan Kentsel Dönüşüm projesini de inceleyen Uslu, “13 Dükkân, 24 Daire ve Saat Kulesinden oluşan Kent Meydanı Projesi çalışmaları hızla devam ediyor. 6 Milyon TL olan yatırımımız ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Uslu, Uğurludağ Belediyesine yaptığı ziyarette ilçede yapılan çalışmaları değerlendirerek, Şendere Göleti İçme Suyu ve Arıtma Tesisi Projesi kapsamında yapılan işlerle ilgili bilgiler verdi. Uslu, “23 köyümüzde 65 bin 510 metre çeşitli çaplarda boru döşendi. İlçemize 500 metreküplük içme suyu deposu yapıldı. Arıtma tesisi içerisinde 1000 metreküp ve 100 metreküp içme suyu depolarının kaba inşaatı tamamlandı. Yapılan işlerle %25 fiziki gerçekleşme olup, Boru alım ihalesi 25 Mayıs tarihinde, yapım işi ihalesi de23 Mayıs tarihinde yapılacaktır. TOKİ konutlarımız %85 tamamlandı. Çevre düzenlemesi yapılıyor. İlçe Emniyet Amirliği binamızın yapım işi ihalesi 10 Mayıs’ta yapılacak. Hayırlı olsun.  2017 Yılında; 1 Köye İçme Suyu Tesisi, 5 Köye Kanalizasyon Tesisi, 9 Köye Kilittaşı,

5 Köy Yoluna 16 Km 1.Kat Asfalt, Olmak üzere toplamda 16 proje için 2,4 Milyon TL yatırım yaptık. 2018 yılı içerisinde; 7 köyümüze İçme suyu, 1 köyümüze kanalizasyon, 9 köyümüze kilittaşı, 3 köyümüze sanat yapısı için yaklaşık 10,5 Milyon TL’lik yatırım yapacağız” dedi.

Uğurludağ Kaymakamı Emre Dündar’ı ziyaret eden Uslu, kaymakamlık binasında yapılacak olan tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Uslu, AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun ve teşkilatı ziyaret ederek 24 Haziran Genel seçimleri hakkında istişarelerde bulundu. Uslu, ”Erken genel seçimler ülkemiz için oldukça önemli. Teşkilatlar olarak hazırız. Çalınmadık kapı, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi

Uslu, esnaf ziyareti yaparak hemşehrileri ile bir süre sohbet etti.

Son Güncelleme: 27.04.2018 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇORUMDAN 2018-04-27 20:36:59

Uğurludağ Sungurlu duble yol yapılamaz mı? Neden olmasın Çorum İskilip Tosya duble yolunun yapılması İskilipliler tarafından isteniyorsa neden olmasın gündeme alınmalı diye Uğurludağ için düşünüyorum Çorum Uğurludağ yolu da duble olmalı YAKIŞMIYOR YAKIŞMIYOR