Uslu’dan yatırım yok diyenlere tepki

Çorum’un ciddi bir kalkınma süreci yaşadığını söyleyen AK Parti Milletvekili Salim Uslu...

26 Ocak 2014 Pazar 19:23
 Uslu’dan yatırım yok diyenlere tepki


Çorum’un ciddi bir kalkınma süreci yaşadığını söyleyen AK Parti Milletvekili Salim Uslu, “Çorum’un geri kaldığı ile ilgili sözler temeli olmayan ve işkembeden atılan sözlerdir.” diye konuştu.

Partisinin İl Danışma Meclis Toplantısı’nda konuşan Salim Uslu, Çorum’a yapılan yatırımları açıkladı. Uslu, sigortalı çalışan sayısında % 141’lik bir artış olduğunu bildirdiği sözlerinde, 2003 ve 2013 yılları arasında yapılan bölünmüş yollarla, Cumhuriyet tarihi süresince yapılan yolların kıyaslamasını yaparak, “Cumhuriyet tarihi boyunca Çorum’a 58 kilometrelik bölünmüş yol yapılmış. 2003’ten bu yana yapılan bölünmüş yol miktarı ise 250 kilometredir.” diye konuştu.


‘Tüm yatırımların envanterini çıkarıyoruz’

Çorum’a yapılan tüm yatırımların en ince detaylarına kadar yer alacağı bir envanter çalışması içinde olduklarını duyuran Salim Uslu, çalışmalar tamamlandıktan sonra kitapçık halinde kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Alaca, İskilip ve Osmancık’ın doğalgaza kavuşacağını hatırlatan Uslu, Çağrı Merkezi açılışı ve Toplum Yararına Çalışma Projesi’ne yapılan 500 kişilik istihdam ilavesini de sözlerine ekleyerek, Çorum’a yapılan yatırımları TOKİ, OSB genişleme alanı ve alt yapı çalışmaları, Hitit Üniversitesi kampüs alanları, sağlık yatırımları, Polis Okulu başlıkları halinde sıraladı.


‘Başbakanımızı kırmızı bültenle aranan adam yapmak istiyorlar’

Salim Uslu, konuşmasının ikinci bölümünde, 17 aralık operasyonu ilgi ilgili değerlendirmeler yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın uydurma terör senaryoları ile kırmızı bültenle aranan kişi yapılmak istendiğine dikkat çekti.

Türkiye’nin alan el olmaktan çıkıp veren el konumuna geçmesinin hazmedilemediğini söyleyen Uslu, düzenlenen hukuksuz operasyonlarla, çok değerli belgelerin CIA ve Mossad’ın eline geçtiğinden endişe ettiklerinin altını çizdi.

İsrail’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı İsrail’in düşmanı listesinin ikinci sırasına yerleştirdiğini söyleyen Salim Uslu, “Katillerle aynı safta bulunmaktansa, onların düşmanı listesinde bulunmak bizim için berattır, onurdur. Recep Tayyip Erdoğan, zalimin zulmüne kafa tutan bir dünya lideridir. Maalesef bazı saf kardeşlerimizi de kullanarak, Başbakanımız’ın dünya liderliği konumunu engellemeye çalışıyorlar.” diye sözlerini sürdürdü.

Türk halkının oynanan oyunları çok iyi bildiğini, Menderes’i asan zihniyetin sonradan ‘sizi buraya tıkanlar, asılmanızı istiyorlar’ sözleriyle itirafta bulunduklarını vurgulayan Uslu, milletin bu oyunlara kanmayacağına işaret etti.







Son Güncelleme: 26.01.2014 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.