Uslu’ya bilgi verdiler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Damızlık Manda Üreticileri Birliği Başkanı İhsan Aksungur, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şevket Avcı, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanı Hüseyin Cinbek ile birlikte, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret ettiler.

02 Temmuz 2013 Salı 18:54
 Uslu’ya bilgi verdiler


Ziyarette İl Müdürü E. Elfaz Ermiş, yılın ilk altı ayında Çorum'da yapılan tarım ve hayvancılık faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, Uslu’yu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Ankara'da düzenlediği Çorum’un da yer aldığı ‘Halk Elinden Koyun- Keçi Islahı Ülkesel Projesi Tanıtım Etkinliği’ne davet etti.

Damızlık Manda Üreticileri, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanları ziyarette sektör hakkında bilgiler verirken, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu konuya ilişkin düşüncelerini paylaştı.



Son Güncelleme: 02.07.2013 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.