Uslu’ya İstanbul’dan destek geldi

ÇESİAD Sosyal Kollar Temsilcisi ve Osmancık Derneği Başkanı Serdar Gürsoy, Çorum’un artık bir bakan istediğini söyledi.

27 Ağustos 2014 Çarşamba 11:27
 Uslu’ya İstanbul’dan destek geldi


ÇESİAD Sosyal Kollar Temsilcisi ve Osmancık  Derneği Başkanı Serdar Gürsoy, Çorum’un artık bir bakan istediğini söyledi.


Gürsoy, yaptığı açıklamada, Çorumlu’nun 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek verdiğini belirterek, Çorum’dan bir bakan çıkmasının zamanının geldiğini ifade etti.


Gürsoy, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Çorumlu Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’a çok yüksek destek verdi. AK Parti’nin olağanüstü kongresi sonrasında seçilecek yeni genel başkan önderliğinde oluşturulacak yeni kabinede TBMM İdare Amiri Ak Parti Çorum Milletvekili  Salim Uslu'yu da görmek istiyoruz. Çorum, İstanbul, Ankara İzmir, Kocaeli, Bursa gibi birçok büyük şehirde  hemşehrilerimizle bir aradayız. Bunu yürekten söylüyorum. Kimle konuşsak tek yürek olarak, her renkten insanımız artık Salim Uslu'yu bakan olarak görmek istediklerini söylüyorlar. Bize düşen görevde bunu hükümetin üst mercilerine, sayın genel başkana iletmektir.


Çorumluların büyük oranda Erdoğan’ı bu seçimde istikrarın sürmesi için desteklediklerini düşünüyorum,  Vatandaşlarımız bu Cumhurbaşkanlığı seçiminde  yaklaşık yüzde 70’ile büyük bir başarıya imza attıklarını,  Uslu’yu bakan olarak görmeyi hak ettiklerini söylüyorlar.


‘Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olmalı’


Uslu’nun uzun yıllar sendika başkanlığı yapmış olması, çalışma ve sosyal güvenlik alanında engin tecrübelerinin olması, birikiminin verdiği avantaj dolayısıyla çalışma hayatında hayırlı işlere imza atacağına inancımız sonsuzdur ,


Ben de bir STK başkanı olarak temsil ettiğim  toplum adına aynı düşüncedeyim. Salim Uslu,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olmalıdır.

27 Ağustos’ta gerçekleşecek olan kongre sonrası 2015’te yapılacak olan genel seçimlere sağlam bir kadro ile girmek isteyen AK Parti’de, kabineye yeni girecek bakanların özellikle 3 dönem kuralına takılmayanlar arasından belirlenmesi beklenmekte. AK Parti’nin Çorum Milletvekili ve T.B.M.M. İdare Amiri Uslunun bakan olacağı söylentileri günden güne artarken, 2011 genel seçimlerinde milletvekili seçilen Uslu’nun henüz ilk döneminde olması da bu söylentileri destekliyor .

 


Son Güncelleme: 27.08.2014 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okuyucu 1 2021-01-15 21:17:37

Osmancık derneği başkanı destek verse ne vermese ne! kim takar ulan yalova kaymakamını :) Koskoca tayyip reis sırf çorumlular destek verdi diye çorumlu bakan atayacaksa vay bu memleketin haline :)))