Üst geçide teknik adam yorumu

Harita Mühendisi olan İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Bilgi Terlemezoğlu, köprünün yıkılarak alt geçit yapılmasına engel olmadığını söyledi.

20 Mart 2019 Çarşamba 14:28
Üst geçide teknik adam yorumu

Harita Mühendisi olan İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Bilgi Terlemezoğlu, Çorum gündemini son günlerde sıkça meşgul eden önemli konulardan birinin Osmancık köprüsü olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde bir yayında bir başkan adayının Osmancık köprüsünün Karayolları’nın sorumluluk alanında bulunması nedeniyle yıkılamayacağını söylediğini, ancak aynı adayın kendisinin seçilmesi halinde ve halkın istemesi halinde köprüyü yıkacağı mesajını verdiğini ifade etti.

HİÇBİR ENGEL YOK

İyi Parti Adayı Terlemezoğlu, Osmancık köprüsünün altından dere geçtiğinden dolayı buraya alt geçit yapılamayacağının söylendiğini ancak mühendislikte hiçbir zaman “olmaz” kavramının yerinin olmadığını ifade etti. Maliyetin düşük ya da yüksek çıkmasının söz konusu olabileceğini aktaran Terlemezoğlu, bölgenin dere yatağı olmasının, köprünün yıkılarak alt geçit yapılmasına engel olmadığını kaydetti.

Terlemezoğlu, Çorum Belediyesini kazandıkları zaman Osmancık köprüsüne en kısa sürede çözüm bulacaklarını, çevrede bulunan vatandaşların talebini yerine getirecekleri sözünü verdi.

Son Güncelleme: 21.03.2019 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorum sevdalısı 2019-03-21 09:28:19

Yıkın artık şu "UCUBE KÖPRÜ"yü.Yeter artık.

Avatar
hh 2019-03-21 14:44:31

anasını sattığımın köprüsü