Usta başkanlığındaki heyet yarın Çorum'da

Erhan Usta başkanlığındaki İYİ Parti yarın Çorum'a geliyor.

03 Şubat 2021 Çarşamba 17:12
Usta başkanlığındaki heyet yarın Çorum'da

İYİ Partili  milletvekilleri 2 günlük programla Çorum’a geliyor.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’nın verdiği bilgiye göre, İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta başkanlığındaki heyette, İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Ayhan Altıntaş, Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Genel İdare Kurulu Üyeleri Mümin İnan ve Kadriye Ünler bulunuyor.

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, yarın gelecek heyetin Çorum temasları ile ilgili “İlimizin sosyo ekonomik durumu ve ülke gündemindeki konuların halkımız nazarında durum tespitlerinin yapılacağı, Çorumun ihtiyaç ve taleplerinin birebir görüşmeler ile ele alınacağı 2021 yılı değerlendirme çalışmalarını başlatıyoruz.” bilgisini verdi.

Heyet yarın önce Sungurlu Belediyesi’ni ziyaret edecek. İYİ Partili heyetin çalışması, Çorum merkez ve ilçelerinde 5 Şubat Cuma günü de yapılacak görüşme ve toplantılarla sona erecek.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-02-03 18:10:38

İyi Parti'nin savunduğunun yarısı kadar bile iktidar partisi vekilleri Çorum'un hakkını savunmuyor. Bilhassa havaalanı konusunda.

Avatar
Tebrikler Usta 2021-02-03 18:53:36

EYT konusunda desteklerinizi bekliyoruz.

Avatar
Seçmen 2021-02-04 04:11:06

Keşke heyette Çorum'un fahri vekili Şenol Sunat hanım da yer alsaydı.

Avatar
GEL HERİ 2021-02-03 18:38:43

Çorumun sorunları dile getirilmeli;
. Y H T. ve raylı sistem.
. Havaalanı
. Çorum İskilip Tosya İstanbul duble yolu müjdesini,
. İskilip Meslek Yüksek Okulu ve Yurtkur müjdesi ( halk yardımları ile yapımına başlanan çatı bitimi Ünivarsiteye devir edilen ancak çürük olduğindan yıkımına başlanan)
. İskilepde açımı beklenen Kur an kursu
.

Avatar
Çorumlu 2021-02-04 01:43:53

Hdp DEN de gelen var mı acaba kendisiyle