‘Usul ve erkan bileceksin’ diyerek paylaştı

AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, 'usul erkan bileceksin' sözleriyle Mecitözü'ne yapılacak asfalt talebini paylaştı.

01 Şubat 2021 Pazartesi 12:26
‘Usul ve erkan bileceksin’ diyerek paylaştı

AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, ilçeye bağlı bazı mahalle ve sokaklara sıcak asfalt yapılması talebini Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a iletti.

‘Usul erkan bileceksin’ sözleriyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mecitözü ilçemizin Sarıdede Mahallesi’nin ve aynı zamanda köylerle bağlantısı ola Zafer Sokak, hastaneyle bağlantısı olan Yahya Kemal Caddesi’nin sıcak afsalt yapılması için talep yazımızı ÇorumBelediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ilettik. Bu talebimizde bize destek olan il başkanımız Yusuf Ahlatcı’ya ve Bizleri kırmayan Çorum Belediye Başkanımıza, ilçe halkım adına teşekkürlerimi iletiyorum. İlçemize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
güzel 2021-02-01 18:17:06

güzel haber neden tepe şow da yayınlamamışlar acep düşündürücü hizmeti çorum belediyesi yapacak diyemi acep , 34 ilinden gelecek hani kıytırıktan kullanılmış miadı dolmuş otobosü günlerce hizmet diye duyurmuşlardıda usul erkan bilmezler bilmediler bilmeyeceklerde alişan kardeşim sen hizmete devam et Allah yar ve yardımcın olsun