Uygur’dan esnaf turu

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı işadamı Necip Uygur, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri yaptı.

03 Mart 2015 Salı 20:24
 Uygur’dan esnaf turu


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı işadamı Necip Uygur, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri yaptı.


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Necip Uygur, Osmancık ve Fatih Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı iş yerlerinde ziyaret etti. Uygur, esnafın sorunlarını dinlerken, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan son derece memnun kaldığını söyedi. Aynı zamanda İkram Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı olan ve TSO’da Meclis Başkanvekilliği görevinde bulunan Uygur, esnaf ve sanatkarların sorunlarını çok iyi bildiğini ifade ederek, “Bunları inşallah el birliği çözeceğiz, Çorum’u daha da büyütmek, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için bu yola çıktık” dedi.


HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ


Necip Uygur, ayrıca, 40 yılı aşkın süredir Türkler Köyünde eğitmenlik yapan Ömer Uzun’u da evinde ziyaret etti. Küçük Sanayi Sitesi esnafından Abdullah Eroğlu’nun ağabeyine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Necip Uygur, Abdalata Köyü’nden Abdullah ve Mustafa Yurttutar’ın babaları ismail Yurttutar’ın cenaze törenine katıldı.




Son Güncelleme: 03.03.2015 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Yıldız 2015-03-04 23:10:26

Bu şahsiyetin. Kesinlikle Ak Partiden aday olmasını istemiyoruz
Gurbetçiler adına yazıyorummm...

banner165