Uygur’dan TSO ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Necip Uygur, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nı ziyaret ederek...

17 Mart 2015 Salı 16:59
 Uygur’dan TSO ziyareti


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Necip Uygur, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nı ziyaret ederek, siyasi çalışmaları hakkında TSO Yönetim Kurulu Üyeleri'ne bilgi verdi.


Şu ana kadar siyasetin çok farklı noktalarında hizmetlerde bulunduğunu, artık birikim ve tecrübeleriyle Çorum için hizmet etmek adına AK Parti’den aday adayı olduğunu belirten Uygur, görev verilmesi durumunda ülkenin barış ve huzur içinde kalkınması için canla başla çalışacağını vurguladı.


AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren içerisinde yer aldığını ve bir dönem disiplin kurulu başkan yardımcılığı görevinde bulunduğunu ifade eden Necip Uygur, ticari tecrübesinin yanı sıra siyasi deneyimini de bu kez Milletvekili olarak değerlendirmek istediğini belirterek "Bizler de bu göreve talip olurken, ilimize daha büyük hizmetler getirmeyi, çıtayı daha da yükseltmeyi düşünüyoruz. Başvurumuzun değerlendirir ve aday olarak açıklanırsak, işimizde gösterdiğimiz titizlik ve başarıyı, memleketimize hizmet noktasında da göstereceğiz.” şeklinde konuştu.


TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da, iş dünyası temsilcilerinin ülke yönetiminde söz sahibi olmaya aday olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Başaranhıncal, “Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin, siyasete atılan bütün iş adamlarımızı sonuna kadar destekliyoruz. Ayrıca, Meclis Başkanvekilimiz olması nedeniyle Necip Bey'in aday adaylığı da bizim için çok değerlidir. Kendisini gerek iş dünyasından, gerek sorumluluk aldığı sivil toplum kuruluşlarından, gerekse birlikte çalışıyor olmamızdan dolayı Odamızdan yakinen tanıyoruz. TSO Yönetim Kurulu olarak Necip Bey'e seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.




Son Güncelleme: 17.03.2015 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.