Vaadleri sıraladı ve sordu: 'Hani nerede?'

CHP Belediye Meclis Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz, AK Parti'nin yereldeki iktidar temsilcilerinin kente verdiği sözleri art arda sıralayarak, mitinge atıfta bulundu.

18 Ağustos 2022 Perşembe 18:15
Vaadleri sıraladı ve sordu: 'Hani nerede?'

CHP Belediye Meclis Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz, AK Parti'nin  yereldeki iktidar temsilcilerinin kente verdiği sözleri art arda sıralayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine atıfta bulundu.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Günlerdir yerel ve ulusal basında Çorum tarihinin en kalabalık mitingini yaptık diye övünenler, sizlerin o kalabalığı nasıl topladığınızı ve nasıl bir mobbing uyguladığınızı iyi biliyoruz” iddiasında bulundu.

ART ARDA SORDU: ‘BU SÖZLER NEREDE?

Toplanan kalabalıklardan daha çok asıl övünülmesi gereken konunun Çorum’a bir türlü kazandırılamayan havaalanı ve hızlı tren yatırımının gelmesi ile olacağını savunan Yılmaz, şu görüşlere yer verdi:

“Gelelim övünme meselesine;

1- Havaalanını Çorum'a kazandırdık diye,

2- Hızlı tren seferleri başladı diye,

3- Acemi birliği hayırlı olsun diye,

4- Kapanan Çimento Fabrikasını tekrar kazandırdık diye,

5- Eski Devlet Hastanesini açtık diye,

6- Çevre yolundaki kavşak battı çıktı veya yeni çevre yolu kazandırdık diye,

7- Ya da bir tane devlet yatırımı fabrika açtık diye olmalı...

Övünemeyince geriye bir tek kalabalık ile övünmek kalıyor. Siz iktidarınız boyunca bu şehri ve bu insanları kandırdınız. Emin olun ki o kalabalıklarda sizi kandırıyor. Sandıkta göreceksiniz”

Son Güncelleme: 18.08.2022 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa emiroğlu 2022-08-18 19:04:53

Çok doğru söylediniz tuncay bey açıklamalarınızın eksiği var fazlası Yök

Avatar
Batandaş 2022-08-18 19:15:05

Merkez bankası faizi yine 1puan indirdi. Dolar çıkışa geçti. Enflasyon ne olacak Allah bilir. Bunlarıda CHP ve dış güçler yaptı. Ak Parti artık size oy yok milleti çıldırttınız.

Avatar
Ali 2022-08-18 20:56:55

Yandı bitti kül oldu . Borç batağına saplanmış bir ülke haline geldik. Dünyada en kötü 5. Enflasyon bizde .

Avatar
Takım elbiseciii 2022-08-18 21:59:34

Hadi lan ordan, boş boş konuşmuşsun. Sen bir kez çıkıp genel merkezinize çöreklenen PKK sevicileri için mahcup ol özür dile. Pkk cenazelerinde ağa babalarınızın akıttığı yaşları silmek yerine küçük de olsa bir kaş çatıver de görek heri. Nick yazarken niye takım elbiseci diye yazdım onu da bilemedim :))

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-08-19 09:54:17

Muhalefet Milletvekili TUFAN KÖSE hani nerede diye sormak gerekir? Çorum da Muhalefet Milletvekili TUFAN KÖSE'NİN varlığını sormak gerekir? TUFAN KÖSE ÇORUM İÇİN NE İFADE EDİYOR? TUFAN KÖSE ÇORUM'UN YAPILMAYAN YA DA YARIM BIRAKILAN YATIRIMLARINI ULUSAL MEDYADA NEDEN ANLATMIYOR? BENCE İLK ÖNCE CHP OLARAK SİZLER ÇORUM'A VE ÇORUM'LULARA BU SORULARIN CEVAPLARINI VERİN. TUFAN KÖSE SENELERDİR ÇORUM MUHALEFET MİLLETVEKİLİ AMA NE İŞ YAPTIĞINI KİMSE BİLMİYOR. İLK ÖNCE İĞNEYİ KENDİNEZE, SONRA ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIRACAKSINIZ. ÇORUM DA 4 TANE MİLLETVEKİLİ VAR, ANCAK ÇORUM'A HİÇ BİR FAYDALARI YOK. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
Ayna 2022-08-20 07:21:30

Kardeşim deveye sormuşlar neren eğri diye, devecaaz ne dese beğenirdin...Nerem doğru ki.
Sizinkiler aşağı mı sanki doğru söylüyorsun da yani...Genelimiz artık ders almalıyız olan bitenden kardeşim Tufan yıktı geçti ve ismi lazım olmayan Tufan lar tayfunlar