Vaatler Çorum’un kaderi oldu

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, vaat edilenlerin yapılmamasının Çorum’un kaderi olduğunu savundu.

27 Aralık 2019 Cuma 17:43
Vaatler Çorum’un kaderi oldu

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, vaat edilenlerin yapılmamasının Çorum’un kaderi olduğunu savundu.

Çorum’un kaderinin Hititler’e kadar uzandığını hatırlatan Özsaçmacı, serzenişlerinin bugüne kadar tüm iktidara gelmiş hükümetlere olduğunu dile getirdi.

Özsaçmacı, yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Annita'nın Laneti kitabının yazarı, eski Hazine Müsteşarı Mahfi Eğilmez'in Çorum ekonomisine ve Hititlere olan ilgisi dolayısı ile derdimizle dertlenen Çorum’un tanınması kalkınması için birçok faaliyette bulunan sevgili Mahfi Eğilmez’i bir kez daha yaptığı her şey için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Daha çok yapacak şeylerimiz olması nedeni ile daha yeni başlıyoruz diyorum.

Sevgili Eğilmez’i anmışken onun çalışmalarından edindiğimiz bilgilere göre Hititler’in en önemli özelliği her şeyi yazmaları olmuş bu yazılanlardan günümüze ışık tutacak nitelikte:  ‘Vaat edilen öküz nerede kaldı’ diye bir not düşüldüğü oldukça manidar olmaktadır.

Dün tabletlere yazılıyordu bugün tüm internet mecrasında açıklamaları bulabiliyorsunuz. Şimdi ben size buradan iktidarın tüm birleşenlerinin olumlu ve olumsuz Çorum hakkında beyanatlarını yazmaya kalksam sayfalarca tutacak şekilde ne kadar ilginç ki her yıl aynı vaatler her seçim dönemi aynı.

Sevgili hemşerilerim Çorum’un kaderidir vaat edilenlerin yapılmaması ta ki Hititler’e kadar uzanmaktadır. Bu makus talihimiz nerdeyse Cumhuriyetle birlikte her dönem aynı talepler hep benzer vaatler. Bütün iktidarları kapsamakta serzenişimiz. Lakin 17 yıldır var olanlara olacak elbette sitemimiz çünkü aynı dönemdeyiz. Yıllar önce şimendifer oldu bugün nerde bizim öküz.?”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-12-28 12:35:33

Çek Çak edebiyatı. Para bitti , bize birşey düşmedi . Doğu Türkistan konusun da bile ne Akp ne MHP Çin i protesto edebiliyor. Hamaset bile kalmadı. Şimdi sadece Kılıçdaroğlu Na yükleniyor. 17 yıldır o iktidar da ya !!!

Avatar
Aş ve Ekmek derdindeyiz 2019-12-28 13:14:05

Arkadaş işine bak.İşine odaklan.Siyaset bilmiyorsun.MHP il başkanı da siyaset bilmiyor.Her iki partide tabanlarına yazık ediyor.