Vahapoğlu-Okuyan tartışması

CHP’li Yaşar Okuyan'ın sözlerine MHP'li Vahapoğlu tepki gösterdi.

09 Eylül 2019 Pazartesi 11:01
Vahapoğlu-Okuyan tartışması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun görevden alınan belediye başkanlarıyla görüşmesine tepki göstermişti. Bahçeli, “Seçildiğinden beri skandalların göbeğindedir” demişti.

Bahçeli'nin sözlerine CHP’li Yaşar Okuyan'ın sosyal medya hesabı üzerinden ‘Kasetin var mı?’ diye sorması MHP’den büyük tepki çekti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Hidayet Vahapoğlu, Yaşar Okuyan’a cevap verdi. Vahapoğlu, “Müptezel Yaşar, eğer bir kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir, onu onlara sor...” ifadelerini paylaştı.

Yaşar Okuyan ise Halk Tv’ye yaptığı açıklamada, Vahapoğlu hakkında hem maddi hem da ceza davası açılması için avukatlarına talimat verdiği bilgisini paylaştı.

Kaynak: Medya Radar

Son Güncelleme: 09.09.2019 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2019-09-10 16:10:08

Bu milletin vekili olamaz nasıl bir açıklama böyle adı söz hiçbir insana ait olamaz