Vatandaş sordu, İşte Davutoğlu’nun cevabı

Çorum’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, esnaf ziyaretinde bir vatandaşın sorusunu cevaplandırdı.

01 Temmuz 2021 Perşembe 16:22
Vatandaş sordu, İşte Davutoğlu’nun cevabı

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere eşi Uzm. Dr. Sare Davutoğlu  ile birlikte Çorum’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, esnaf ziyareti esnasında bir vatandaşın Millet İttifakı’na katkınız olacak mı?’ şeklindeki sorusuna; “Bizim şu anda ne Millet İttifakı ne de Cumhur İttifakı ile işimiz yok. Biz hakikatleri konuşacağız. Sonra millet en doğru kararı verecek.”dedi.

Parti binasının açılışından sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren Ahmet Davutoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Esnafın sorun ve taleplerini tek tek not alan Davutoğlu, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Davutoğlu ayrıca Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni de ziyaret etti. Dernek Başkanı Galip Deniz ile görüşen Davutoğlu, Türk bayrağı hediye etti. Şehitlerimiz ve ailelerimiz bizim başımız tacıdır’ diyen Davutoğlu; “Başbakanlığım döneminde bana en ağır gelen şey bir şehit ailesine oğlunun şehit olduğunu haberini vermek oluyordu. Şehit aileleri bizim ailemizdir. Şehitlerimiz ve aileleri için ne yapılsa azdır. Allah mekanlarını cennet eylesin.” şeklinde konuştu Davutoğlu, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ziyaretinin ardından Zafer Çarşısı’nda esnaf ziyaretlerine devam etti. Bir simitçi dükkanına giren Davutoğlu, bütün simitleri satın alarak vatandaşlara dağıttı. Burada da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Davutoğlu, vatandaşlarla siyaset üzerine sohbet yaptı. Gelecek Partisi’nin bu seçime damga vuracağını anlatan Davutoğlu, destek istedi.

Kaynak: Çorum Hakimiyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eyt 2021-07-01 20:03:12

Eyt ne olacak bundan bahsedin

Avatar
yakup19 2021-07-02 00:33:45

Rumi nerdesin? Gelecek Partisini Çorum'da bitiiren RUmi AKP ile arka kapı diplomasisi yürüten Rumi

Avatar
Yoğun mu 2021-07-02 08:14:47

Hacı abi arkasında 20 kişi bile yok, nasıl bir yoğun ilgi ile karşılandı anlayamadım???

Avatar
öğretmen 2021-07-02 10:54:36

simitcide yoğun ilgi var

Avatar
Sertan 2021-07-03 23:54:58

Rumi olduğu mürtetçe oy vermem