VEFADER Buluşması'na katıldı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İstanbul VEFADER Buluşması'na katıldı.

03 Ocak 2019 Perşembe 00:12
VEFADER Buluşması'na katıldı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İlim Yayma Vakfı Vefa Yurdu mezunlarının bu yıl 14’üncüsünü düzenlediği İstanbul VEFADER Buluşması’na katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Aşgın’ı tebrik ederek başarı dileklerini aktardı.

Yapılan aç ıklamaya göre, 14 yıldır geleneksel olarak devam ettirilen VEFA İlim Yayma Mezunları 1 Ocak Buluşması, çok sayıda mezunun katılımıyla gerçekleştirildi. Geleneksel buluşmaya katılanlar arasında Bilal Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, AK Parti Gurup Başkanvekili Çankırı Milletvekili Emin Abraşoğlu, TBMM Divan Üyesi Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, Vefader Başkanı Mücahit Yentür, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Zeytinburnu AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy ve çok sayıda davetli yer aldı.

Vefa mezunlarının hasret giderip sohbet etme fırsatı bulduğu buluşmada, tüm mezunlar, Aşgın’ın adaylığı ile ilgili duyduğu memnuniyetlerini belirterek, Halil İbrahim Aşgın’ın Çorum’a başarılı ve güzel hizmetler yapacağına dair inançlarını paylaştı.

Aşgın, VEFADER yetkililerine organizasyon için teşekkür ederken, “Dostlarla bir araya gelmenin hazzını yaşadık. Çıktığımız hizmet yolunda bizim için dua eden ve desteklerini belirten dostlarımızın varlığı, benim için ayrı bir şükür kaynağıdır. Öğrencilik yıllarımızın en kıymetli anılarını paylaştığımız arkadaşlarla, aradan geçen yıllara rağmen aynı muhabbet ve samimiyette olmak, arkadaşlık değerlerini korumak büyük bir mutluluk.” Dedi.

Son Güncelleme: 03.01.2019 00:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dürüst ol kardeşim dürüst 2019-01-03 11:22:59

nedir bu ya
neyin reklamı ?
İnsan utanır sıkılır işine geleni yayınlıyor işine gelmeyeni yayınlamıyorsun

banner165