Vekiller panayıra katılamayacak

Kargı Belediye Başkanı Mustafa Başpınar, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Şaban Kösedağı, Belediye Meclis Üyesi Hasan Üzgel...

22 Ekim 2013 Salı 17:38
 Vekiller panayıra katılamayacak

Kargı Belediye Başkanı Mustafa Başpınar, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Şaban Kösedağı, Belediye Meclis Üyesi Hasan Üzgel, Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonu  Hemşehrimiz Nazmi Avluca ile birlikte Geleneksel Asırlık Kargı Panayırına Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım’ı davet ettiler.

Çorum Milletvekilleri yapılan ziyaretten ve davetten dolayı memnuniyetlerini dile getirirlerken, ancak panayırın Kızılcahamam’da yapılacak olan “AK Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”yla aynı tarihlere denk gelmesinden dolayı mazeretlerini dile getirdiler. Çorum Milletvekilleri geleneksel Asırlık Kargı Panayırı’nın şimdiden hayırlı-uğurlu olmasını dilediler.


Bayat’tan teşekkür

AK Parti Bayat İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Aktaş ve İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Züleyha Çakır, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Bayat İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Aktaş Kadın Kollarının ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “teşkilat olarak destek ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.






Son Güncelleme: 22.10.2013 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.