Vekiller ve teşkilat bugünden itibaren sahaya inecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz' açıklamasının detayları belli oldu. Milletvekilleri başta olmak üzere teşkilat bugünden itibaren sahaya inecek

28 Mayıs 2020 Perşembe 12:29
Vekiller ve teşkilat bugünden itibaren sahaya inecek

AK Parti, normalleşme süreci kapsamında yol haritasını belirliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz” açıklamasının detayları belli oldu. Milletvekilleri başta olmak üzere teşkilat bugünden itibaren sahaya inecek. Salgın döneminde hükümetin hayata geçirdiği projelerin nedenleri ile birlikte detaylarının anlatılacağı buluşmalarda, vatandaşın talepleri de ilk ağızdan dinlenecek.


RAPOR SUNULACAK
Vatandaşın ihtiyaçları sorulup onların karşılanması için atılacak ilave adımlar belirlenecek. Teşkilat gerektiği zaman maske dağıtımı da yapacak. Yapılan bu kapsamlı çalışma ile salgın sürecinde hayata geçirilen uygulamaların halktaki karşılığı öğrenilmiş olacak. İl bazında hazırlanacak rapor haline getirilecek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak.
BAŞKANLAR İSTEDİ
Erdoğan’ın Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti il başkanları ile telekonferansla gerçekleştirdiği bayramlaşmada dile getirilen talepler arasında İstanbul detayı da dikkat çekti. Şehirlerindeki salgına ilişkin son durumu anlatan il başkanları virüsün yayılmasını önlemek için seyahat yasağının en son İstanbul için kalkması talebini dile getirdi. Toplantıda, bu talebe gerekçe olarak birçok ilde uzun zamandır yeni vakanın görülmemesi gösterildi.
Yeni Şafak

Son Güncelleme: 28.05.2020 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KIRIKKALP 2020-05-28 14:08:50

Güven ruh gibidir,terk ettiği bedene bir daha dönmez.

ÇOK GEÇ...

Avatar
ahmet 2020-05-28 14:40:00

Vatandaş kötü ve tek adam yönetiminden şikayetçi. hiç kimse her şeyi bilemez bir kişiyi kandırmak kolaydır. ve çok kandırılmıştır. Başkanlık sistemi Tükiyede tutmadı. Tayyip beyin yanındakiler ya korktuklarından bir şley diyemiyor. hoş dese de sonuç.yok . Ekonomi iflas etti maalesef uzatmalardalar.

Avatar
VEKİLLER 2020-05-28 16:22:28

vekiller öncelikle meryem demirden başlamalılar bunun üstünü kapatırlarsa çorum halkı ve ak partililer bunu kabul edemez.sayın vekillerimiz ve il başkanımız bu kadının istifasını derhal çok geç olmadan almalıdır.siz habercim olarakta bu konuyu takip edip haber yaparsanız çok seviniriz.çünkü biz ak partili olarak bu durumdan çok rahatsızız..

Avatar
Bekir 2020-05-28 17:24:34

Ne yapacaksınız sahada. Yediğiniz hakkımı, vereceksiniz.

Avatar
CAner 2020-05-28 15:44:45

Mhp desteklemezse AKP nin bu vekillerle Çorum da işi çok zor.benim şahsi düşüncem belediye seçimlerinde Osmancık ve iskilip ilçesinin yaptığını Çorum un tümden yapması.Yoksa bu vekillerle işi çok zor

Avatar
Akp li degilim diye 2020-05-28 16:37:04

Akp her hanede mutlaka bir bireyin canını yakmıştır. Ya kötü ekonomi ile esnafın, ya torpilliler yüzünden işe giremeyen gençlerin ya da yap işlet ile başarısız yatırımları ile herkesin cani bir şekilde yandı. Akp yi bundan sonra sadece torpilliler destekler. Geri kalanlar yeni oluşumlara yönelecekler

Avatar
Ne olacak 2020-05-29 19:13:01

Ne olacak sahaya inince kaynamayan tencereme aş mi koyacaklar.

Avatar
Corumlu 2020-06-03 12:18:25

Corum teskilaatlarinin tamami ilce bsklari il yoneticileri ilce belediye baskanlari il genel meclisi uyeleri dahil. hovardalık, is takipciligi sahsi menfaat rant torpil zengin olma hayaliyle yapılan butun islerini birakmadigi muddetce sahayada inse tepemizede ciksa reisin isi zor.bu saydigimiz guruh reisin mirasini hovardaca yediler.

banner165