Vekillerle görüştüler

AK Parti İl BaşkanıKaradağ ve Başkan Gül, Milletvekilleri Uslu, Ceylan ve Kurt'la ayrı ayrı görüştüler

07 Mart 2018 Çarşamba 19:55
Vekillerle görüştüler

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ile Belediye Başkanı Zeki Gül, Ankara’ya gitti.

Karadağ ve Gül, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’u TBMM’de ayrı ayrı ziyaret ettiler

Milletvekilleri Uslu, Ceylan ve Kurt, sosyal medya hesaplarından hem ziyaret fotoğrafını hem de Çorum’a yaptıkları ve yapacakları ile ilgili istişarede bulundukları bilgisini paylaştılar.

Son Güncelleme: 07.03.2018 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Glutensiz ekmek üretimi 2018-03-07 22:26:04

Sayın vekilim glutensiz ekmek üretimi konusu Çorumda bir türlü gerçekleştirilemedi bu konuda üstün çabalarınızı biliyoruz. Yıllardır çalışmalar var ama üretim olmadı.
Yeni belediye başkanımızla üretimi bu yıl içinde başlatmanızı umut ediyoruz.
Üretim başlamayacaksa en azından belediye olarak diğer belediyelerden glutensiz ekmek temini yapılmasını talep ediyoruz.
Benim durumum iyi ve online alışverişi bildiğim için İHE den sipariş veriyorum. Fakat eminim ki 400 gluten diyeti yapan kişide durumu çok kötü olanlar online alışveriş yapamayanlar ve bu nedenle glutenli ekmek tükenler vardır. Bu nedenle Çorumda bu konuyu anca siz çözersiniz. Saygılar.