Vekillik yolunda başarı dileği

Mahalle muhtarları MHP Milletvekili adayı Aras'a vekillik yolunda başarı dileklerini ilettiler.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 15:04
Vekillik yolunda başarı dileği

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Merkez Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

24 Haziran seçimleri ile ilgili çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren MHP Milletvekili adayı Aras, İl Başkanı Arslan Kaynar, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü ve teşkilat mensuplarıyla birlikte mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Muhtarların devletin millete dokunan en yakın eli olduğunu belirten Aras, Milliyetçi Hareket Partisi olarak muhtarların görevlerini önemsediklerini söyledi. Siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğu gibi muhtarların de demokrasinin temel taşları olduğuna işaret eden Aras, muhtarların bir yandan mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynarken, diğer yandan da kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydetti.

MHP’nin 27 Haziran seçimleri ile ilgili yayınladığı beyannamede yer alan bazı maddelerinden de bahseden Aras, özellikle de ekonomik alanda ihtiyaç duyulan yapısal reformların hızla gerçekleştirileceğini vurguladı.

Aras, muhtarların mahalleleri ile ilgili olarak genel sorunlarını da dinlerken, çeşitli konularda da fikir alışverişinde bulundu.

Mahalle Muhtarları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Mehmet Akif Aras’a milletvekilliği yolunda başarılar dilediler.

Son Güncelleme: 30.05.2018 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165