Ya hep ya hiç

MHP Merkez İlçe yönetimi istişare programı düzenledi

09 Nisan 2018 Pazartesi 00:54
Ya hep ya hiç

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Merkez İlçe Teşkilatı kahvaltılı istişare programı düzenledi. Programa Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, merkez ilçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri katıldı. MHP Merkez İlçe Başkanı Onan, programdan sonra sınır dışı operasyonlarla ilgili bir açıklamada bulunarak şöyle dedi;

AFRİN SONRASI TEMİZLİK ŞER ODAKLARININ UYKUSUNU KAÇIRDI

“Türkiye’nin Afrin temizliğinden hemen sonra harekata devam iradesi muhasım odakların keyif ve uykularını kaçırmıştır. Menbiç, Ayn El Arap, Tel Abyad, Resulayn, Haseki, Cizire ya terörden kurtulmalı ve teröre destek veren ülkeler bu kokuşmuşluktan vazgeçmelidir. Yoksa buralar silindir gibi ezilmelidir. Kurtuluş bizzat Türkiye tarafından sağlanmalıdır.

Şayet sınırlarımıza 60 km’lik mesafede olan Sincar’ı Irak hükümeti hainlerden arındıramıyorsa Türkiye bunu yapacak muktedirliğe sahiptir. Herkes aklını başına alsın, evimizin önünde çakallar gezemez. Sınırlarımızın dibinde vampirler yaşayamaz, yarasalar uçamaz. Ya hep ya hiç, ya istiklal ya izmihlal demek bizim şanımızda vardır.

Kandil’den başlayarak Suriye’nin Kuzeyine kadar tek bir insan artığı bırakmadan yok etmek Türk devleti için artık bir onur ve var oluş meselesidir. Bunun yanı-yöresi, başı-ucu yoktur, kalmamıştır. Bu arada, terörü vatan topraklarına, bilhassa büyükşehirlere taşıma niyet ve hedefinde olan cinayet örgütlerine karşı azami tedbir geliştirmek, önlem almak kaçınılmaz güvenlik ihtiyacıdır.

MACRON BUNDAN SONRA YPG’NİN PARİS TEMSİLCİLİĞİNE NAMZETTİR

ABD Başkanı çekilmekten bahsederken, Fransa sanki yedek kulübesinde bekliyormuş gibi, form tutmuştur. Fransa Cumhurbaşkanı Macron 29 Mart 2018 günü, sarayında 7 teröristi insanlığın gözü önünde ağırlamış, fotoğraf karelerine birlikte girmiş, beraberlik nikahı kıyılmasına gönüllü olmuştur. Fransa YPG’ye destek garantisi vermiştir. Yani Fransa terörü alenen baş tacı yapmış, kucaklamıştır. Bu utanç verici bir rezalet, melanet ve ihanettir. Ve Macron bundan sonra YPG’nin Paris temsilcisi olmaya namzet olduğunu göstermiştir.

Fransa, Türkiye’nin müttefiki değil midir? Türkiye’yle birlikte NATO şemsiyesi altında değil midir? Peki bu çirkeflik, bu çirkinlik nasıl yorumlanmalı, ne şekilde anlaşılmalıdır?

FRANSA’NIN YPG VE PKK SEVDASI YENİ DEĞİL

Fransa’nın YPG mesajı, PKK sevdası, Türk düşmanlığı yeni değildir, motivasyon ve moral kaynağını tarihi hınç ve hırslardan almaktadır. Fransa uçak gemileriyle Menbiç’e sözde uzman personel gönderiyormuş. Bu ülke Türkiye’nin Menbiç operasyonun kabul edilemez olduğunu söylüyormuş. Ne yapacaktık, sizden yazılı veya sözlü izin ve ruhsat mı alacaktık?

Artık Türk Milleti belini doğrulttu, karşısına kim geçerse geçsin ezmeye yemin etti, tarihe ve ecdada söz verdi. ABD’den boşalması beklenen yere Fransa’nın talip olacağını değil, bu ülkenin bitmeyen, dinmeyen Türk düşmanlığını değerlendirmek kanaatimizce en doğru yoldur. Bundan sonra terörden şikayet hakkını Fransa ve batılı ülkeler kaybetmiştir. ABD’nin Türkiye’ye söz söylemeye hiç yetkisi yoktur. İsrail’in vandallığına ses çıkarmayanların, 30 Mart günü Gazze’de gerçekleştirilen barışçıl protestolara terör yöntemleriyle saldıranlara göz yumanların ne yatacak yerleri, ne de tutacak dalları vardır.

Zehirleme vakasından sonra Rus diplomatlarını sınır dışı eden ülkelerden Türk’e ve Türkiye’ye düşman kesilenler, ülkemizde ve bölgemizde gezdirdikleri casusların, provokatörlerin, teröristleri şımartmalarının hesabını pek yakında vereceklerdir.

TÜRK MİLLETİ ZALİMLERE BOYUN EĞMEZ

Türk milleti zalimlere eğilmez, zillete tamam demez, oyunlara gelmez, esaret kabul etmez. Aksini iddia eden varsa ya yaşamaktan bunalmış ve teneşire yatma isteği belirmiştir; ya da aklını ve şuurunu tümden kaybetmiş, delirme ve kudurma belirtileri göstermeye başlamıştır. İki durumda da günah bizden gitmiş demektir.”

Son Güncelleme: 09.04.2018 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.